skip to Main Content
Man kan ikke vinde når man smider 10 gribechancer 1

Man kan ikke vinde når man smider 10 gribechancer

  • Skrevet af: Alex Olsen

1-KB-Ishøj 028

Ishøjs næstsidste gærde Ali Akhtar (23) og H. Malik (25) irriterede KBerne grusomt uden dog at skabe spænding ved på 8 overe at rejse totalen fra 142 til 192.

 

1-KB-Ishøj 009

1-KB-Ishøj 036

 

 

 

 

 

Midt mellem Ishøjs 11 drops snuppede Ishøjs Adil Aktar (tv ) et drømmegreb på Aftab Ahmed. Men KB kunne også. Th. lægger KBs topscorer Venkatesh en ”sitter” ned

Omar Hayat blev bedste KB-bowler
Omar Hayat blev bedste KB-bowler

Ishøj tabte til topholdet KB på holdets dårlige dårligt markspil

Ishøjs formand Asmat Ullah udtalte meget rammende, ”når man har over 10 drop i marken, kan man ikke vinde en cricketkamp. Det havde Asmat meget ret i, det var faktisk ikke KB, der lynede i dag, selv om topholdet fik laver 244 for 8, net uden at være prangende. Hvis ikke Ishøj, som var noget mærket af at være uden Monty Singh, og brødrene Hafeez, havde haft 10 drop, mindst, som Asmat Ullah sagde, kunne denne kamp, på en dag hvor KBs spillere ikke virkede 100% på toppen, gået noget anderledes.

KBs topscorer blev åbningsgærdet A. Venkatesh med 57 på 74 bolde, den spillende træner Keith Dabengwa scorede 49, medens det andet åbnings-gærde Sheazad Ahmed lavede 32. Bedste Ishøj-kaster blev H. Malik med 3 gærder for 46 og S. Mayar med 3 for 56.

Ishøj fik ellers en udmærket start med Mohamed Adnan(34) og Q. Rana(49) med en gærdestand på 72, men så mistede holdet et par hurtige gærder, og gassen gik lidt ud af ballonen. Det skal dog bemærkes, at nummer 9 Ali Akhtar(23) og nummer 10. H. Malik(25) fik rettet op på tingene og fik gjort Ishøjs halvleg rimelig med 192 for alle.

KB brugte hele 8 bowlere uden den helt store succes, hvor Omar Hayat var den bedste med 3 gærder for 36 på sine 8 overs.

KB topper stadigvæk elitedivisionen sammen med Skanderborg, hvor begge hold kun har tabt en kamp.

I 1.division var bundholdet Esbjerg på dobbelttur, i lørdagens kamp med en vigtige sejr over Svanholm 2.- Svanholm scorede 129 hvor Esbjerg passerede for kun et gærde. Men i dag fungerede Esbjergs gærdespil slet ikke, eller også var det fordi Albertslund, som var modstanderen bowlede godt- Albertslund lavede kun 114, men det var nok til sejr, da Esbjerg kun fik lavet 70.

Esbjerg er et for godt hold til at forlade 1.division, de er heller ikke røget ud endnu, men spændingen er blevet tilspidset i denne række.

1-KB-Ishøj 003

Såsdan skaffer lægerne sig beskæftigelse. Først kolliderer KBs læge Aftab Ahmed med gærdemakkeren Omar Hayat og bagefter behandler han ham. Honorar kendes ikke

 

Back To Top