Det danske U.15.landshold fik ikke nogen god start mod Holland 3

Lidt bedre indsats af det danske U.15.landshold

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Lidt bedre indsats af det danske hold gav nederlag på 25 points

Men Holland var igen de bedste i dagens Twenty20-kamp

Lucky Malik var mere offensiv i denne kamp (se forsiden)

Der er et godt gammelt ordsprog der hedder ”hvis du ikke har noget pænt om andre, så lad være at sige noget”- dette ordsprog valgte vi at bruge i gårsdagens 50-overskamp mod Holland, hvor danskerne virkelig fik ”fingrene i maskinen” med et nederlag på 149 points.
I dagens Twenty20-kamp gik det lidt bedre, selv om beskrivelsen om danskernes markspil, var uden for kategori, så det glemmer vi for en stund.

Holland vandt lodtrækningen og valgte at batte først, hvad man godt forstår. Selv om vi havde deres første gærde nede for 18 efter de første 3 overs overs, lykkedes det den hollandske gærdeside at score 157 for 4 på de 20 overs. Bedste danske kaster var Azim Khan med 2 gærder for 24 Hollands bedste gærdespiller var A. De Graff med 60 på 43 bolde.

Efter 4 overs var der 3 danske gærdespillere ude for kun 19 points, men det lykkedes Azim Khan (27), som ikke var uheldig gav mindst 2 chancer og var meget svingende i sit spil, samt Lucky Malik (49 på 35 bolde) at komme ind i kampen. Lucky Malik spillede noget mere offensivt end har han gjort i de sidste par kampe, og så længe han var inde, var en dansk sejr ikke helt urealistisk. Men da Lucky blev bowlet ud, faldt de mulige sejr chancer med det samme. Det danske hold nåede 132 for 8, og reddede lidt af æren.

U15 udtaget til kamp mod Holland 3
Jeremy er bossen og der lyttes respektfuldt.

Mon ikke de danske trænere vil prøve at få det danske hold sat op til at kæmpe lidt bedre for hinanden og mere helhjertet gå bolden i møde, når de hollandske gærdespillere går til sagen- det ville pynte noget på helhedsindtrykket i denne sidste 50 overs-kamp, hvis det danske hold ville være i stand til at give de godt spillende hollændere lidt mere kamp her i deres indbyrdes sidste møde.

Back To Top