Last Man Stands sætter gang i klubber og unge i Vest 1

Last Man Stands sætter gang i klubber og unge i Vest

  • Skrevet af: Alex Olsen

Flere klubber i landet har haft dialoger med det verdensomspændende netværk af selvorganiserede hold, Last Man Stands (LMS). Det har givet nye muligheder for at få nye typer spillere ind i dansk cricket – både unge og gamle. I Herning CC har de med mange LMS reklamertimer fået spredt budskabet ud til et større lokalområde end klubben selv ville kunne dække. Cricket i Herning prøver at nå til grupper som vil forsøge sig med det nye sociale LMS cricket format.

I Herning har de yderligere været i dialog med firmaer som Siemens og Bestseller for at undersøge muligheder for en firma-liga. Klubben har selv taget kontakten til en af irske pub’er i byen, oplyser Herning CC’s Jakob Larsen. Det er muligvis et velkendt gruppe af cricket forbrugere, men de er ikke før blevet tilbudt at spille mod hinanden fast i deres egen liga med egen turneringsledelse. Det er hårdt arbejde, men LMS giver klubberne muligheden for at åbne op til nye dialoger med spændende partnere.

IMG_1367
LMS har sørget Jylland Chargers debuttrøjer til DCF Akademiets Jeppe G Nielsen (nr 2, f.v.) og Magnus Kristensen (t.h.)

Unge er kommet på verdensranglisten hos LMS
Last Man Stands er begyndt i Danmark som en del af DCF visionen – nærmere bestemt som et initiativ under OPEN CRICKET. Under deres road-show i sidste weekend af maj lykkedes det at møde 5 interesserede klubber. Mens unge fra 6 klubber prøvede kræfter med kampreglerne under det rekordstore junior-stævne i Esbjerg 28.maj. (Læs om stævnet her)

Spillere fra Dansk Cricket-Forbunds Akademi, som Jeppe og Magnus på foto ovenfor, har også prøvet kræfter med LMS cricket. Det gav dem en mulighed for at måle sig med resten af verdenens sociale cricketspillere. Hvad de ikke ved, er at flere af de unge danskere som prøvede en kamp kunne med et par gærder og en score på få bolde rykke helt op i den øverste halvdel i verdenen. De juniorer battede på blandet hold 28.maj står f.eks. listede her med deres point på ranglisten.

LMS28majEsbjergJuniorStævne
Regler forklares af Simon Melberzs fra LMS Europe, mens unge spændt forsøger at nå højt på verdensranglisten – Følg linket her

Flere af de unge fra Akademiet skal i juli-måned igen vise det danske flag for at kravle sig frem til kvalificering til 2017 ungdoms verdensmesterskaberne med det danske U17 landshold. Denne rejse starter i Holland i slut juli 2016.

15-07-2016, trk

 

Back To Top