Lang dag i Skanderborg....(Nu med video) 22

Lang dag i Skanderborg….(Nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Video Skanderborgs halvleg

Video Ishøjs halvleg

Ishøj er i denne weekend i Jylland og lørdag gjaldt det Skanderborg, mens de skal til Herning søndag. Ishøj havde flere afbud og derfor i virkeligheden var det en halv 1 divisionshold, der stillede op i Skanderborg. Skanderborg manglede Christian Peck, Adeel og Chris Rasmussen og det betød at Michael Pedersen, som er nu tilbage efter sin skade, reelt set kun havde 5 kastere til rådighed, men det gik ikke op i den sidste ende og Sune Mikkelsen fik et par overs til sidst.

Vejret var et problem da der kom flere byger og der blev holdt 3 regnvejrspauser af kortere varighed. Det blæste meget og det blev koldt til sidst da kampen træk ud til kl. 19 med 100 overs kastet. Banen var et andet problem en uge efter festivalen. Denne gang har en lastbil fået noget af banen til at ligne noget fra første verdenskrig mens de sædvanlige rester af skrammel som teltpløkker mv. kom til verden i løbet af dagen. Men det var ens for begge hold.

Skanderborg vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Der var ingen stjerner i dag på Skanderborgs gærdeside. Fejl blev begået og fornuftig kastning fra Ishøj lagde en dæmper på Skanderborg. Det så ellers ud til at Skanderborg ville få en god score med bidrag fra Freddy Klokker, Carsten og Michael Pedersen, men med faldet af en veloplagt Kamran Mahmood faldt der 3 hurtige gærder og det var Rizwan Mahmood, der holdt sammen på det sidste bl.a. med hjælp af Markus Knapp og fik Skanderborg op på sluttallet 201. A Malik var Ishøjs sjette kaster, men alligevel tog han 4 gærder for 38 mens Rana fik 3 for 34.

Det våde vejr gjorde det sværere for Skanderborg i marken. “Mosse” Kristensen kastede sine 10 overs uden succes og Ishøjs J Khan sendte Anders Bülow uden for banen et par gange. Michael Pedersen kastede som han plejer med en fremragende økonomi og et par gærder. Stjernen for Skanderborg var dog  Shangeev Thanikaithasan som kastede sine legskruer med succes. Forholdsvis få dårlige bolde og den hurtige off-skruer som overraskelsen. Seks gærder for 32 blev det til på 10 overs. Ishøj havde heller ikke nogen stjerne ved gærdet, men på et tidspunkt med Raja og Ali Asghar ved gærdet så det ud til at Ishøj havde en chance. Men tabet af disse to til Shangeev og bagud med scoringshastigheden gjorde at Ishøj ikke kunne nå Skanderborg. De undgik at blive kastet ud men manglede 31 points til sidst.

PP

 

SKANISH01
Shangeev Thanikaithasan gik til sagen fra starten og her scorer en sekser
SKANISH02
Klassisk 4 fra Freddy Klokker gennem point
SKANISH04
F Klokker+ lbw b M Ali 32
SKANISH05
S Thanikaithasan c M Ali b Q Rana 16
SKANISH07
Carsten Pedersen klassisk 4
SKANISH11
C Pedersen b A Malik 21 – spillede bolden i gærdet
SKANISH12
A Bülow lbw b A Malik 8
SKANISH14
Kamran Mahmood 4
SKANISH16
K Mahmood c M Ali b Q Rana 28
SKANISH18
M Pedersen* c Ali Asghar Akhtar b A Malik 26
SKANISH19
Rizwan Mahmood 6
SKANISH21
S Mikkelsen c S Mayar b A Malik 0
SKANISH25
J Khan 6
SKANISH23
Q Rana c R Mahmood b A Bülow 8
SKANISH27
M Ali c C Pedersen b M Pedersen 4
SKANISH28
M Adnan* c S Mikkelsen b S Thanikaithasan 22
SKANISH30
Skanderborg havde et par simpelt drop som kostede point. Her er det Raja der slipper.
SKANISH32
Z Raja b S Thanikaithasan 30 – en bold han ville lad køre, men spiller selv i gærdet fra en kant
SKANISH33
En stokning på vej…… Ali Asghar Akhtar+ st F Klokker b S Thanikaithasan 23
SKANISH34
A Malik c V Sasitharan b S Thanikaithasan 12
SKANISH36
Bolden efter…… S Mayar b S Thanikaithasan 0
SKANISH37
Hattrick bolden………dommeren Kent Pedersen ikke interesseret
SKANISH38
Selv gode keepere misser en stoknings chance
SKANISH39
Anis Akhtar b S Thanikaithasan 7

Back To Top