Kvindelandsholdet sluttede af med en flot 2.plads i "European Women Twenty20"

Kvindelandsholdet sluttede af med en flot 2.plads i “European Women Twenty20”

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Mange gode præstationer af de danske kvinder i Belgien

De danske piger venter spændt på den samlede placering

De var både glade og stolte over 2.pladsen ved ”European Women Twenty20”-turneringen i Belgien. Når træner og spillerne skal evaluere turneringen, hvor de danske piger fik spillet en del kampe i de 3-4 dage man dystede med de 3 andre nationer Belgien , Tyskland og Frankrig.

Tyskland var det bedste hold i denne turnering, men landstræner Per Pedersen mener efterfølgende, at vi faktisk ikke ligger langt væk fra tyskerne styrke.

”Af gode grunde spiller vi jo ikke så mange kampe hjemme i Danmark, men jeg er meget tilfreds med pigernes indsats og indstilling til denne turnering, som har været en stor oplevelse for både mig og pigerne” udtaler Per Pedersen.

Sharu Sadarangani kan være stolt over sine præstationer for det danske kvindelandshold

Resultaterne i dag flasker sig således, at Danmark, som i dag vandt klart over Belgien- Danmark scorede 156 med en storspillende Malene Iversen (56 på 47 bolde), Sharu Sadarangani (31), Trine Allerslev (19 på 16 bolde) og Line Østergaard (21 på 18 bold) som de mest dominerende, fik en pæn 2.plads i turneringen.

Maline Iversen blev efter stævnet kåret som turneringens bedste gærde spiller, flot gået af en spiller som har fået et fantastisk comeback på det danske landshold.

I dagens kamp svarede Belgien igen med 105 for 5 gærder, men kom aldrig til at true det danske markhold, hvor Kathrine Brock tog 3 for 25 og Camilla Østergaard 2 gærder for 14 points. Det danske kvindelandshold vandt således med 51 points.

Tyskland vandt overbevisende over Frankrig hvilket som nævnt betød, at det danske hold kilede sig ind på en samlet 2. plads i turneringen.

”Generelt er jeg som nævnt, tilfreds med mine spillere, men der er stadigvæk ting som vi skal arbejde med fremover. Vi kaster for mange udenom, og vores gærdespil skal også blive bedre til at batte op til en total, der ligger på omkring 5 pr. overs. Man alt i alt lærte vi en masse vi kan tage med hjem og arbejde videre med” slutter Per Pedersen.

Back To Top