Kvindelandsholdet kan stadigvæk nå at få en 2.plads i "European Women-Twenty20"

Kvindelandsholdet kan stadigvæk nå at få en 2.plads i “European Women-Twenty20”

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 

Vandt over Frankrig men tabte til ubesejret Tyskland

Glade danske vindere over Frankrig

Det var en lidt mere opmuntret landstræner Pedersen, der gjorde status over dagens to kampe i Belgien.

Om formiddagen var det favoritholdet Tyskland, der har et par gode gærdespillere samt nogle præcise bowlere, vi skulle dyste med i den første kamp.

Det danske hold gik første til gærdet og fik en udmærket start ved den teknisk velfunderet Au pair pige fra Husum, Sharu Sadarangi ( 8) som er født i Indien, men om det er hos Jörg Kryger hun er ansat, fortæller historien ikke noget om, samt Malene Iversen(22) og Line Østergaard (23) blev godt fulgt op af Trine Allerslev med 17. Senere blev tempoet skruet for meget ned- vi scorede kun 18 på de sidste 5 overs, hvilket ret hurtigt viste sig at være for lidt. Vi endte med 85 for 5 på de 20 overs.

Tilfredse kvinder klapper over den vigtige sejr over Frankrig

Denne total havde Tyskland ikke det store besvær med at overgå. De passerede for tabet af 5 gærder i over nummer 16.

Efterfølgende slog det danske hold overbevisende Frankrig

Om eftermiddagen stod der Frankrig på menuen, hvor hovedretten for de danske piger var en sejr.

Frankrig var først ved gærdet og scorede 91 for 8 –  3 af de danske spillere tog 2 gærder, Luise Holmgaard 2 for kun 1 points og på kun en over, Malene Iversen 2 for 17 , Camilla Østergaard 2 for 18 og  Anne Østergaard 2 for 27-

Den danske gærdeside havde åbenbart lært af forrige kamp, at man skulle passe på ikke at batte for langsomt, og vores afvikling bar da også præg af, at pigerne skulle batte struktureret op mod den endelige total på 92. Der var i denne halvleg tale om en god holdpræstation, hvor Sharu Sadarangani(7) og Malene Iversen(30) battede godt og koncentreret, og blev fulgt godt op af de 2 næste gærdespillere – Trine Allerslev (29 not out) og Anne Østergaard med 16 på kun 8 bolde.

De danske piger passerede for kun 2 gærder i over nummer 18 og vandt en forholdsvis sikker sejr over det franske landshold (95 for2).

”Bortset fra vores lidt langsomme spil mod Tyskland, er jeg stort set tilfreds med dagen to kampe . I sær mod Frankrig viste holdet, at man kan samarbejde uanset hvem der batter eller kaster. Det er holdet der skal være i fokus, og det var det også i denne kamp. Hvis vi spiller op til vores bedste i morgen, er det ikke usandsynligt, vi kan redde os en andenplads i turneringen” siger landstræner Per Pedersen.

Jørgen Jønsson

 Kvindelandsholdet

Back To Top