Kollektivt kollaps af det danske u.18.landshold mod Jersey

Kollektivt kollaps af det danske U18-landshold mod Jersey

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

 Danmark scorede kun 59 og kampen var færdig på 46 overs og tog kun lidt over 3 timer

Alt var fryd og gammen ingen dommere og anførere havde regnet med en så hurtig kamp

Der er et gammelt sportsudtryk der hedder- ingen er bedre end modstanderen tillader det-

Om det var dette slogan der var det rigtige, måtte vi have svar på af trænerduoen Bray og Klokker, som af gode grunde har rost holdet efter de første to kampe.

”I dag har vi ingen tålmodighed, spillerne var væk fra boldens linje fra kroppen, på en pitch, der tog mod arbejdet fra Jersey-bowlerne. Der var ingen af de danske spillere der ville gøre noget rigtigt for at gøre det svært for bowlerne, og stort set alle vore gærdespillere fik sig selv ud” lød den hårde dom fra en ærlig Frederik Klokker efter kampen.

Tallene taler for sig selv. Vi scorede kun 59, hvor Daniel Kølbæk(16) var den eneste der var retfærdig, og blev topscorer for det danske hold.

Daniel Kølbæk batter mod Jersey

Denne total havde Jersey naturligvis ikke svært ved at overgå. På lidt over 3 timer, faktisk nøjagtigt på samme tidspunkt hvor Skotland var færdig med at batte sin halvleg mod Irland, var det bal forbi med en overlegen sejr til Jersey med 8 stående gærder- de to danske gærder blev taget af anfører Oliver Hald Damgaard og Abdulla Mahmood.

Denne kamp skal naturligvis hurtigst muligt slettes oveni hovedet på de danske spillere. Skulle vi henvise til noget, så må det være noget af den lærdom man gennem tiden har modtaget fra idræts-psykologer, som lige efter kampen ville have sagt, ”denne kamp lukker vi ned, og har allerede tankerne på en ny i morgen” Mon ikke også de to trænere har brugt denne lidt forslidte gamle floskel?

Hvis nogle vil gå mere i dybden, henvises til scorecard.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top