Kolding tophold i 1 division

  • Skrevet af: Peter Power
Magnus Kristensen
Mads Brock Slebsager b Osman Ghani H
Sreeram Radhakrishnan
Magnus Kristensen
Magnus Brunsgaard Kristensen* c Osman Ghani H b Martin P
Sreeram Radhakrishnan c Aziz A b Steffan L
Underholdning når spillet er kedeligt........
Jakob Rubin
Kasper Rubin
Kasper Rubin c Osman Ghani H b Mikkel S
Peter Banke St Christo B b Aziz A
Steffan Langholz finder det farligt at løbe en ener
Stefan Langholz
Aziz Ahmad
Steffan Langholz c Jakob R b Sreeram R
Søren Kroløkke Skov*
Christo Botma slår sejren fast

LØRDAG

Elitedivision ligger stille efter grundspillet er færdigspillet og landsholdet er i aktion, men der var i dag lørdag spillet en enkelt kamp i 1. division mellem Esbjerg og Kolding. Esbjerg i søndags havde vist troet at 324 points mod Husum var nok til en sejr, men Husum beviste at det ikke var tilfældet i en kamp hvor der blev scoret tre centuries. Så Esbjerg var motiveret til at slå Kolding, som har haft en god forsommer.

I dagens kamp vandt Kolding lodtrækningen og sendte Esbjerg til gærdet, hvor anfører Magnus Kristensen (28) startede i samme spor som sidste weekend med at angribe Koldings kastning. Men han ikke fik nogen støtte fra sin makker Mads Slebsager, der spillede bolden i eget gærde uden at score. I stedet tog Sreeram (49) fat og slog til. Desværre gik det galt for Magnus med 53 på tavlen, da han blev grebet på grænsen. Kasper Rubin (23) hjalp så Sreernam intil han blev grebet med 100 på tavlen. Rubin brødrene førte Esbjerg frem indtil de begge faldt ved 160. Resten af Esbjergs kunne ikke bidrage med ret meget, da Aziz Ahmad og Mikkel Sørensen med sine “donkey drops” ryddede op så Esbjerg var ude for 172.

Kolding fik en fremragende start til trods for Magnus Kristensens
fjendtlige kastning. Han kastede 3 maidens i træk og så stoppede. Bikash Karmekar (30) som er Koldings nye åbningsgærde virkede utrolig usikker men blev stående. Det var hans makker Steffan Langholz (77) der angreb Esbjergs kastning og slog bolden et par gange ud i træerne. Esbjerg brugte i alt otte kastere og måtte vente til efter en drikkepause ved 114 før de fik et gennembrud og Steffan blev grebet i en sekser forsøg. Bikash fulgte kort efter kastet på en lang bold fra Sreeram. Aziz Ahmad fortsatte dog at score points sammen i første omgang med anfører Søren Skov og til sidst med Christo Botma da Kolding passerede. Kolding vandt med 3 stående gærder og med sejren ligger øverst i 1. division.

Videohighlights Esbjerg v Kolding

SØNDAG

Søndag blev spillet endnu en 1. divisions kamp, denne gang mellem Ishøjs andet hold og Kbs andet hold spillet i Albertslund. Kampen var allerede færdig ved to tiden og det skyldes at Ishøj som gik til gærdet faldt sammen takket være KBs Zakria Raja, der tog 5 gærder for 16. Kun to gærdespillere nåede to cifret score nemlig anfører Iqrar Ul Haq og Humair Ali. Ishøj var ude for 62 på bare 23 overs. KB behøvede kun 13.4 overs for at passere og mistede kun et gære. Yasir Iqbal scorede 31 not out på bare 24 bolde.

1. division føres nu af Kolding efterfulgt af Husum og netop de to hold mødes næste lørdag i Kolding. AB sidder på sidste pladsen.

Back To Top