Klare premiere sejre til KB og Svanholm i Elitedivisionen 9

Klare premiere sejre til KB og Svanholm i Elitedivisionen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

KBs bedste spiller Yasir Iqbal bowler mod AB
KBs bedste spiller Yasir Iqbal bowler mod AB

Flot KB-gærdestand af den spillende træner Dabengwa og Yasir Iqbal

Både KB og Svanholm havde ikke det store besvær med at vinde deres premierekampe i elitedivisionen over henholdsvis AB og Ishøj.

KB vandt med hele 202 points over et modløst AB-hold, og Svanholm besejrede Ishøj med 7 stående gærder.

Kampen mellem KB og AB, var samtidig en markering af KBs 140 års fødselsdag, og det ville holdet fra Peter Bangsvej gerne fejre med en stor halvleg. Da man vandt lodtrækningen var det naturligt at batte først. Selv om det første gærde Shehzad Ahmed hurtig blev grebet ud, kom der forholdsvis hurtigt gang i totalen, da den spillende træner K. Dabengwa(95) og Yasir Iqbal(101 not out) mødtes i en flot gærdestand på 160. Ialt scorede KB 302 for 3 på de 50 overs.

Det viste sig hurtigt, at KBs total var en for stor mundfuld for et noget tam AB.hold. AB scorede 101 for alle med anfører A. Ullah som topscorer med 25. KBs Aftab Ahmed virkede nærmest uspillelig og tog 4 gærder for kun 11 points på sine 8,3 overs. En overbevisende sejr til KB med et vidnesbyrd om, at man vil helt til tops i år.

 

De to store KB.spillere Dabengwa og Yasir Iqbal i en taktiksnak
De to store KB.spillere Dabengwa og Yasir Iqbal i en taktiksnak

Under kampen havde begge hold fornemt besøg af 5 personer, der har haft, og 2 af dem stadig har, stor betydning for cricket i KB gennem mange år. Den ældste Olav Bennike, Steen Lund, John Møller-alle 3 uden at vi har endelig tal på det, men formentlig har været formænd for cricketafdelingen i sammenlagt over 30 år. Dertil kommer DCFs gamle formand Jørgen Holmen, der har siddet i KBs bestyrelse i mange år, og som har haft stor indflydelse og betydning for cricketafdelingens ve og vel. Sidste skud på stammen er unge initiativrige Shargiil Bashir, der allerede i sin korte tid som formand har sat sine klare spor. Således også fået en fornem hjemmeside op ar stå, som mange måske nok har savnet i flere år. De nævnte 5 vigtige personer var inviteret til reception og kage, i anledning af klubbens 140 års fødselsdag.

5 store KB-ledere st. fra venstre Steen Lind, Jørgen Holmen, Olav Bennike, John Møller og Shargiil Bashir ser på elitedivisions cricket
5 store KB-ledere st. fra venstre Steen Lund, Jørgen Holmen, Olav Bennike, John Møller og Shargiil Bashir ser på elitedivisions cricket

Svanholm fortsatte sin sejrrække med en klar sejr over Ishøj

Ishøj vandt lodtrækningen på Svanholm Park og valgte at batte først. Første gærde var ude for 17 andet for 29 og holdet kom ud for en god tæt kastning af de tre landsholds bowlere Basit Javed, Amjad Khan, og Mads Henriksen hvor kun den lille inder T.S. Bharaj(42 på 87 bolde) var i stand til at stritte lidt imod deres kastning. Længere nede i gærdeorden fik  P. Kumar(35 på 29 bolde) sat noget mere fart i Ishøjs gærdespil og Bharaj blev grebet af Mads Henriksen ved totale 95 for 5.

 

Svanholms Mads Henriksen batter mod Ishøj
Svanholms Mads Henriksen batter mod Ishøj

Ishøj fik i alt 159 for alle på 46 overs på en pitch, der rent faktisk blev bedømt til at være en gærde-pitch i dag.  Juniorspilleren Jonas Henriksen fik sit første elitedivisionsgærde, og han tog endnu et og var sammen med Amjad Khan holdet bedste kaster – begge tog 2 gærder for 22.

Svanholms første gærde Saif Ahmed(28) gik ved totalen 56, og den anden åbner Zameer Khan røg lige efter ved 57 points. På dette tidspunkt kæmpede Ishøj godt i marken, og fik erobret endnu et gærde SH. Rashid, inden Svanholms gærdeside fik lukket af. Det gjorde man med Mads Henriksen(30 not out) og Saad Ahmed(54 not out på kun 40 bolde) i en gærdestand på 84 points. Svanholm 161 for 3 på 31,4 overs vandt med 7 stående gærder.

Pawan Kumar batter mod Saif Ahmed
Pawan Kumar batter mod Saif Ahmed

 

The paddle shot fra Saad Ahmed
The paddle shot fra Saad Ahmed

Svanholms 2.hold vandt i en sand gyser med et enkelt point over Ishøj 2.

Der blev endvidere spillet en enkelt kamp i 1.division mellem de samme klubber Ishøj.2 og Svanholm.2  . Opgøret endte som en sand krimi-gyser, som Svanholm.2 vandt med et enkelt points. Der var tale om meget små halvlege på en efter sigende livlig og utilregnelig pitch, som begge hold havde svært at spille på.

Zeshan Khan åbner kastningen mod Adnan Elahi fra Ishøj
Zeshan Khan åbner kastningen mod Adnan Elahi fra Ishøj

Svanholm battede først og scorede 115 for alle ( Mati Malik 42 på 80 bolde) I Ul-Haq var bedste Ishøj-bowler med 4 gærder for 20.

Ishøjs sidste gærde Y. Naaem gik for o ved totalen 114, og Svanholm vandt således med et points.

Bedste Svanholm klaster blev W. Yasin med 4 gærder for 25.

Back To Top