Khan strikes back.....KB mestre 1

Khan strikes back…..KB mestre

  • Skrevet af: Peter Power
Khan strikes back.....KB mestreAmjad Khan tiljubles efter at have været ude i vandret for at gribe Mads Henriksen
Khan strikes back.....KB mestre 1KB Danmarksmestre
Khan strikes back.....KB mestre 2Mubasse Ali løbes ud
Khan strikes back.....KB mestre 3Svanholms sølvvindere
Khan strikes back.....KB mestre 4Svanholm II - vinder af 1 division
Khan strikes back.....KB mestre 5En håndsstød fra Zishan Shah mod Amjad Khan, der ender i et slipgreb
Yasir Igbal, KB anfører holder tale
KB formand sikrer foto at medaljer og pokal
Basit griber sikkert Saif ud på stregen
Keith tæt på et fantom greb. Wahab ser bekymret på
Zameer griber sikkert Hamid ud på Yasir¨s kastning
Yasir i klassisk stil
Zishan angriber fra første bold
Saif Ahmad var hidkaldt til skæbnekampen.
Mads Henriksen var igen billig 0-18 på 10 overs
KB havde sørget for kost og groundsman. Elegant hat og stilfuldt greb på kosten
Endnu et KB gærde er faldet og der tages drikkepause
Yasir kæmpede længe ved gærdet for at holde sammen på stumperne efter 5 hurtige gærdefald
Keith griber sikkert Zishan i over nr. 2
2 velklædte dommere fra vest. Abdul Wahab Ashraf og Lars Hedegaard.

Elitedivision afslutning

Efter sejren igår var KB sikker på, at de ville blive mestre i dag, da Svanholm skulle slå KB med et betydelig margen for at sørge for at deres NRR var bedre end KBs. Og da KB også vandt lodtrækningen, så kunne det ikke gå galt, for de skulle bare spille en halvleg på 50 overs. Men man skal jo aldrig sige aldrig, for kampen skulle spilles på Albertslunds bane og pitchen var fugtig og anderledes end i Svanholm Park, samt banen var tung og langsom.

KB stillede med samme hold og gærdeordenen var den samme. Z Khan, som spillede godt lørdag, kunne ikke følge det op og Atta Ullah slog til og greb Khan på sin egen bowling. Ventakesh lod den første bold fra Atta køre og det skulle han ikke havde gjort, for bolden seamede på den fugtige pitch og tog off pinden. Keith Dabwenga og Tasir Iqbal spillede sig ud af vanskelighederne, men ikke længe, Keith blev fanget ben for af Tuoqueer Ahmad, som var kommet til, og da Uddin, Amjad Khan og Aftab Ahmed ikke kunne holde bolden i jorden var KB i problemer med 6 gærder nede for 42. Yasir var der stadig og sammen med keeper Ahmed fik de lagt 30 points på totalen. Så blev Ahmed grebet og så kom M Hocking til gærdet og han blev hængende. Han spillede efter forholdene, men Yasir blev ikke hængende, grebet. Hocking og Bashir Shah spillede forsigtigt, som de nu kunne og gik kun efter enere. Bashir blev dog grebet og sidste man Javed holdt kun til 6 bolde og KB var ude for 105. Det var ikke en stor total at forsvare men forholdene var til kasternes fordel.

Så kom regnemaskinerne i gang og man fandt ud af, at hvis Svanholm passere KBs 105 inden for 22 overs og 2 bolde, ville de være danske mestre. Nu var der tale om en T20 halvleg, dog med den forskal at KB ikke var underlagt de samme kasterestriktioner. Svanholm åbnede med Zishan Shah og han viste intentionerne ved at slå 2 firer med det samme. KBs Yasir Iqbal og Amjad Khan er jo to rutinerede herrer og de kastede med “line og length” og vidste at bolden ville bevæge sig. Zishan Shah snittede til slip, mens Hamid blev grebet. Mads Henriksen blev fremragende grebet af Amjad Kahn på sin egen kastning og pludselig var Svanholm i problemer. Men de fortsatte med at gå efter slagene i stedet for at spille rigtig T20 for det var kun nødvendigt at score et point pr. bold. Khan fortsatte ved at fjerne S Ahmad, mens Jonas Henriksen kom nede på jorden ved at blive grebet på første bold. Svanholms keeper Wabab Hashmi så på, men spillede ellers mere efter forholdene, indtil han selv blev grebet på Amjads kasning. Det ramlede for Svanholm og pludselig var de 9 gærder nede for 57. A Mahmood og Touquer Ahmad ville dog ikke opgive og holdt stand i 9 overs, mens de lagde 32 points til totalen. De kunne ikke nå KB indenfor de 22 overs, men Svanholm kunne dog vinde. Men det blev ikke sådan. Bashir Shah var kommet til i kastningen og fik Touquer grebet og dermed vandt KB med 16 points og dermed det danske mesterskab.

Amjad Khan endte med at tage 5 for 33 på 10 overs mens Yasir fik 3 for 43. Det viser at rutinen betaler sig. Generelt var gærdespillet i dag ringe mens kastningen var bedre. Det var en tæt kamp ligesom i går.

Back To Top