KBs danske mestre vinder en sikker pligtsejr over Nørrebro 4

KBs danske mestre vinder en sikker pligtsejr over Nørrebro

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

KBs topscorer Shehzad Ahmad krydser fingre med en medspiller

Og Svanholm 2 bevæger sig op i toppen af 1.division

Selv om der i de københavnske cricketkredse åbenbart hersker en smule tvivl hos nogle, om ramadanen slutter lørdag eller søndag i denne weekend, kan vi konstatere, at der i dette område  kun afvikles to cricketkampe for eliten i denne weekend.

Begge blev spillet lørdag. I den bedste række vandt KB en stor pligtsejr over Nørrebro på KBs nuværende hjemmebane i Albertslund. Sejren blev på 9 stående gærder, på en dag hvor der ind imellem kom et par heftige byger.

KB sendte Nørrebro til gærdet først, og holdet fra Kløvermarken prøvede virkelig at ”overleve” KBs brede kasteside så længe de kunne. Det blev til 124 points på de modtagne 43 overs, hvor, KBs  Jojo åbenbart var uspillelig over for mange af Nørrebros gærdespillere. Jojo tog på sine 5,3 overs 4 gærder for 4. Kun den hårdtslående N. Ejaz formåede at stritte i mod KB kastning (43 på 40 bolde) fik han som topscorer produceret.

Hvis man kan bruge udtrykket venstrehånds arbejde i cricketkampe, så var det faktisk det KB udførte, da man skulle overtrumfe Nørrebros score. Det tog kun 14 overs, så havde KBs Shehzad Ahmad (49 på 37 bolde), A. Venkatesh (37 not out) og den spillende træner Keith Dabenwa 23 not out) ordnet den sag, og kunne vende tilbage til Peter Bangsvej, som førerhold endnu engang.

 

Svanholm 2 vandt lokalopgøret over Glostrup med 5 stående gærder

Svanholms ukoncentreret gærdespiller Saud Munir sløser sit gærde væk, man må ikke håbe han spiller på den måde ved det kommende U.18-kval.

I de gode gamle dage var opgøret Svanholm-Glostrup en stor cricketbegivenhed på vestegnen.

Nu om dage er der vendt lidt om på tingene, hvor Glostrup ikke mere har den samme ”slagkraft” som før i tiden. Klubben fra Solvangsparken kæmper virkelig en hård kamp for overlevelse. I cricketkredse håber man virkelig på, at man i Glostrup CC vil formå at få nogle af de lidt ”gamle” spillere indkaldt til at hjælpe klubben, med den overgang, der nu er så vigtig, hvor man har et drengehold, der indeholder nogle kvaliteter, som af gode grunde ikke kan bruges lige nu, men som man virkelig får brug for om et par år.

Glostrups kaster S. Javed griber bolden da den kommer ned fra himmelfart til sin egen store overraskelse

Glostrup Scorede 117 for alle, med Rizwan Islam som topscorer med 29 points. Svanholms spinner IA. Islam tog 4 gærder for 20 på sine 7 overs.

Glostrups kastning var udmærket i starten, hvor Svanholm måtte kæmpe sig til points, men en gærdestand mellem Jonas Henriksen (54 not out på 76 bolde) og S. Kumar (29), som nok skal ud og købe sig nogle cricketsko, så han fremover vil være i stand til at kunne løbe mellem gærderne – han gled mange gange i sine forsøg på løbene, men var alligevel en vigtig spiller i dagens kamp.

Svanholm passerede for 5 gærder, og er nu med i toppen af rækken.

Svanholms topscorer Jonas Henriksen spiller Glenn Larsen med forsigtighed

 

Jørgen Jønsson

 

Back To Top