KB vandt klart over Nørrebro på en lynhurtig bane

KB vandt klart på en lynhurtig bane

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Anique Uddin spillede en stor kamp og blev matchwinner

Da referenten ankom til Albertslunds bane, hvor KB og Nørrebro skulle dyste, var det umuligt at få en parkeringsplads. Det hører til sjældenhederne, når der er tale om en cricketkamp, og man fik pludselig associationer, er cricketinteressen på vestegnen steget så voldsomt? Nå nej, da faldt jeg ”pladask i vandet” – det var jo en dejlig og varm sommerdag, og badesøen ligger jo lige op ad cricketbanen, så drømmen om mange tilskuere til cricket, blev straks ødelagt, og de mange parkerede biler skyldes udelukkende masser af badegæster, så da undertegnede nåede hen til Albertslund dejlige lille bane, var det stort set de samme små 10-15 mennesker, der var mødt op til dette varme opgør mellem KB og Nørrebro.

Starten så rigtig god ud for Nørrebro, der havde 3 KB-gærder ude for kun 16 points-ofrene var de to åbningsgærder Shehzad Ahmed og Bashir Shah samt den spillende træner Keith Dabengwa- men næste gærde kommunalbestyrelsesmedlem i Hvidovre kommune Yasir Iqbal (60 på 84 bolde), han gik først ved totalen 182, Yasir og Anique Uddin lavede en gærdestand på 166.
Anique Uddin fortsatte med sit flotte spil og opnåede sæsonens højeste score med et Century på 166 på 116 bolde. KB endte med en halvleg på 274 for alle på den meget hurtige bane. Bedste Nørebro-bowler blev Y. Ayub med 5 gærder for 33.

KB vandt klart over Nørrebro på en lynhurtig bane
KBs store spiller og matchwinner Anique Uddin scorede 166 points

På papiret en temmelig høj score, men på en forholdsvis lille og meget hurtig bane, som vel findes næsten alle steder i øjeblikket, hvor græsset nærmest er gult, skal der som ikke så meget til, før modstanderholdet får føling. Det skete dog ikke, hvor KBs bløde kastere var for gode for Nørrebros gærdespillere. Nørrebro scorede dog 178 for alle på 37,4 overs, så tempoet fejlede ikke noget. Nørrebros topscorer M. Sahi lavede 63 på 56 bolde medens KBs bedste kastere var J. Jojo med 3 for 25, Keith Dabengwa 2 for 39 samt Bashir Shah med 2 for 45.

KBs sejrede med 96 points, og ligger inden sommerpausen i spidsen sammen med Svanholm.

Bedømt efter første halvdel af turneringen må KB nok påtage sig favoritrollen foran Svanholm, som mesterskabskandidat. I dag havde holdet fra Peter Bangsvej 2-3 afbud fra er par af deres gode spillere- Amjad Khan og Omar Hayat-men vandt alligevel en klar sejr.

Back To Top