KB og Svanholm vandt

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

Trækplasteret i dag var kampen mellem Svanholm og Skanderborg, hvor Skanderborg er ubesejret inden dagens kamp. Svanholm har ellers tabt til Ishøj, der også er ubesejret. Med godt vejr i ryggen vandt Skanderborg lodtrækningen og sendte Svanholm til gærdet. Svanholm fik en stabil start med scoring af ener og to’er med Jonas Henriksen (14) og Hamid Shah (74). Skanderborg mistede dog Oliver Hald i hans 6 over med en formodet fiber. Det skete med at Jonas Henriksen blev grebet af keeperen. Ulykkerne fortsatte senere da Michael Pedersen brækkede en finger og dermed kom ikke til gærdet. Legspinneren Chr. Peck overtog Olivers over og fortsatte med at kaste. I den anden ende kom Nikolaj Damgaard til og hans præcise bolde gav gevinst da Musa Mahmood (5) blev grebet. Nikolaj fortsatte med at kaste Adams (8) ud. Imens scorede Hamid frit og sammen med Zishan Shah (24) kom Svanholm på 123, da Zishan blev grebet i Shangeev Thanis eneste over der kostede 12 points. Hamid var godt på vej, men selv blev offer for en skade i låret og måtte udgå (han kom ind senere uden at tilføje meget). Skanderborg brugte otte kastere heraf seks skruekastere, der forholdsvis kostede en del, da Mads Henriksen (42) åbnede op støttet af Said Munir (35) Han blev dog grebet med totalen 188, da Nikolaj var kommet på igen. Han blev Skanderborgs bedste med 3 for 32 på 10 overs. Alt i alt nåede Svanholm 213 for 8 da de 50 overs var kastet.

Uden Michael måtte Omar Hayat (6) åbne sammen med Nikolaj Damgaard (1). Seksmaskinen Nikolaj kom slet ikke i gang, da han snittede Munir til keeperen. Man må desværre sige at ingen af Skanderborgs gode gærdespillere kom rigtig i gang. Undtagelsen var Anders Bülow (45*). Shangeev Thani nåede at slå én sekser før han blev grebet. Svanholms markspil var tæt og Monty Singh fik ikke rigtig i gang med at løbe mange points hjem. Det værste for Skanderborg var at Rizwan Mahmood røg på første bold og efterfulgt kort efter af sin bror Kamran. Anders Bülow og Christian Peck havde en gærdestand på 45, men det var ikke nok til at redde holdet. Abdullah Mahmood var Svanholms bedste kaster med 4 for 21 da Skanderborg var all out for 120.

I forhold til forventningerne var det nok en skuffende indsats fra Skanderborg, men de led af to skader der fik indflydelse på spillet.

I Gentofte var KB på besøg hos Soraner og her valgte KB at gå til gærdet først. Soraners kasteangreb er jo ikke verdens farligste og det gav udtryk i at KB lavede 243 for 6 på de 50 overs. Saif Ahmed førte an med 84 og havde en første gærdestand sammen med Zameer Khan (38) på 87 og 67 sammen med Anique Uddin (30). Lucky Ali med 30 not out sluttede halvlegen med Saad Ahmad (9). Trods pointsene lykkedes det Venugopal Nagaraj at slutte med 4 gærder for 43.
Soraner kom ikke i nærheden af KB. De var ude for 134 med Pankaj Singh ude som sidste mand med 35 og Rajesh Ayyappan med 30 som deres bedste. KB brugte 8 kastere med Anique Uddin som bedste med 3 for 18.

Elitedivision føres af Ishøj der er stadig ubesejret, men har spillet 2 kampe færre end Svanholm på anden pladsen. KB og Skanderborg følger lige efter.

1.division

Der var en enkelt kamp i divisionen, hvor Kolding på dobbelttur spillede mod AB. AB valgte at gå til gærdet først og var ude for 208 på 48 overs. Kolding var uden Martin Pedersen og Stefan Langholz, så det var Havmøller, Ahmad og Sørensen der tog gærderne. Kolding kunne ikke svare igen. Efter en rimelig start faldt gærderne og kun Madderi med 33 gav modstand da Kolding var ude for 105. Zahid, Kiyani og Ahmed tog tre gærder hver.

1. division føres nu af Glostrup som er ubesejret og Ishøjs andet hold.

 

 

Back To Top