KB-landsholdspiller hårdt ramt efter en arbejdsulykke 2

KB-landsholdspiller hårdt ramt efter en arbejdsulykke

  • Skrevet af: Ole Roland

1-KB-Glostrup og Svanholm-Nørrebro 170

Talentfulde Pawan Sarangal har pådraget sig et svært benbrud

Under sit arbejde i sidste uge kom Pawan Sarangal ud for en meget alvorlig arbejdsulykke med sin fod, da han fik 2.000 kg gods væltet ned over sin højre fod og blev straks kørt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor man hurtigt gik i gang med den første operation.

De foreløbige oplysninger om det tragiske uheld går på, at Pawan har brækket sin fod på alle leder og kanter.

Pawan Sarangal i et perfekt offdrive, nu venter der en hård genoptræning
Pawan Sarangal i et perfekt offdrive, nu venter der en hård genoptræning

Pawans klubkammerat Aftab Ahmed, som er læge, blev hurtigt hidkaldt, og fortæller om det frygtelige uheld ” Pawans operation gik som forventet. Der var i starten tvivl om at lægerne overhovedet kunne redde Pawans højre fod, men heldigvis står Pawan ikke til at miste sin fod” udtaler Aftab Ahmed.

Pawan Sarangal var i sidste sæson den meste scorende i elitedivisionen, og denne fornemme præstation gav ham udtagelse til det dansk cricketlandshold, der til efteråret skal spille den meget vigtige ICC-div.4, men nu bliver det desværre uden Pawan Sarangal.

Aftab Ahmed udtaler ” Det bliver en meget intensiv og hård genoptræning der tilbagestår for Pawan, men jeg er ikke i tvivl om, at med den ”arbejdsmoral” Pawan er i besiddelse af, vil han også tage denne del og hændelse i hans sædvanlige gode mentale tilstand. Nu handler det om, at han får ro og lader kroppen heale ovenpå dette trauma” slutter Aftab Ahmed.

Alle KBer og hele cricket-Danmark krydser fingre og ønsker Pawan held og lykke med de kommende operationer og den svære genoptræning der venter.

 

Back To Top