KB knuser Svanholm men regn i Herning

  • Skrevet af: Peter Power
Jawad Ahmed 4
Z Wasim c R Saumy b G Khan
Tæt på for Delawar Khan
Tariq Rabi 4
Delwar Khan 6
Stig Hedevang stikker?
Pawan Kumar* 6

Elitedivision

Mens man spillede på Peter Bangsvej i 28 grader og solskin, var det et andet billede i Herning. Der var overskyet men dog varmt om formiddagen men hen på eftermiddagen faldt temperaturen og der kom regn. Da Hernings bane er temmelig mættet langs kanterne gjorde regnen det ikke muligt at kunne færdiggøre kampen mod Ishøj.

Ishøj havde vundet lodtrækningen og gik til gærdet. Ishøj fik ikke nogen ønskestart og Salar Khan (0) vil helst glemme denne weekend, da han gik på første bold både lørdag og søndag. Søndag snittede han Surya Anand til keeperen og kort efter gjorde Jawad Ahmed (9) det samme, men på Mayuran Mahendrarajahs kastning. Naveed Mughal (24) og Zakir Wasim (16) fik skik på havlegen, men med 59 på tavlen var begge væk. Det gav plads til Delawar Khan (44) og Tariq Rabi (16), der satte lidt fart på, men Tariq blev grebet med 98 på tavlen. Da Delaware selv blev grebet samt Azim Khan (8), så det ud til at Herning havde styr på det og kunne få Ishøj hurtigt ud, men man har ikke taget højde for Pawan Kumar (64*), der er kendt for at kunne slå hårdt til bolden. Han sørgede for med sine 64 at Ishøj sluttede halvlegen på 241. Herning havde et par gribechancer, der gik tabt og bolden ofte faldt hvor Herning spillerne ikke var. I de sidste overs spillede man i let regn der, efter halvlegen var færdig, blev til rigtig regn, således efter godt en time kunne kampen ikke fortsætte.

Videohighlights Ishøj

I København vandt KB lodtrækningen mod Svanholm og gik til gærdet. KBs halvleg blev domineret af Zameer Khan (78) samt Saran Aslam (44). Zameer åbnede og var sidste mand der faldt med 193 på tavlen. Ingen af Svanholms kastere dominerede da gærderne blev ligeligt fordelt. Svanholm til gengæld kom slet ikke i gang ved gærdet og blev presset af KB’s kastere. Som en tilskuer bemærkede “det var en kedelig omgang cricket at se på” Bashir Shahs kasteresultat er et bevis på dette ved at kaste 10 overs for kun 7 points og 2 gærder. Kun Mads Henriksen fra Svanholm viste nogen påtrængenhed ved at score 31 på 31 bolde, mens Abdullan Mahmood måtte bruge 87 bolde for sine 38 points. Svanholm var derfor ude for bare 129 points.

Med KBs sejr over Svanholm fører KB og Skanderborg divisionen efterfulgt af Svanholm og derefter Ishøj.

1. division

Der var en enkel kamp i 1 division søndag mellem AB og Glostrup som kan betegnes som en topkamp i divisionen. AB valgte at gå først til gærdet på deres egen bane med en pitch som sætter gærdespillernes teknik på prøve. Glostrups Aftab Ahmed forstod at udnytte dette ved at tage fem AB gærder for bare 27 points. Kun F Ahmed (24) og keeper U Ali (27) ydede navneværdig modstand, men ABs hale gav godt fra sig med en sidste gærdestand på 30 mellem S Zahid (12*) og S Saeed (18), der gjorde at AB nåede 159 på bare 37 overs.
Glostrups stærke åbningsgærder Frederik Klokker (11) og Aftab Ahmed (1) faldt billigt og U Kiyani udnyttede forholdene til at tage 5 Glostrup gærder for 30 points. Kun Shakeel Zeb gav ordentlig modstand med 39 mens Michael Jeppesen forsøgte at vinde kampen med 24 not out men løb tør for partnere da sidste mand faldt ved 141.
Begge hold har nu tabt en kamp i divisionen, men den føres egentlig af Ishøj 2 der endnu er ubesejret.

Back To Top