Kan Skanderborg genvinde DM titlen

  • Skrevet af: Alex Olsen
Shangeev Thankaithasan i et smukt drive
Anders Bülow i aktion mod Svanholm i kval. kamp til ECL.

Som optakt til sæsonen 2021 kører vi en lille status serie med fortællinger fra klubberne i 1. division og elitedivisionen.

Klub: Skanderborg Cricket Klub
Klubdragt – farve: Blå
Træner: Ingen officiel træner.
Anfører: Rizwan Mahmood.
Holdleder: Ingen officiel holdleder.
Regnskabsfører: Shaban Mahmood.
Spillertrup: Rizwan Mahmood, Michael Pedersen, Anders Bülow, Vijayasai Sasitharan, Shangeev Thanikaithasan, Kamran Mahmood, Oliver Damgaard Hald, Nicolaj Damgaard, Jeppe Gaj Nielsen, Aqeel Amjad, Monty Singh, Omar Hayat og Christian Peck-Thorsted.
Tilgang: Ingen nye spillere i år.
Afgang: Surya Anand (Herning) og Mannan Minhaz (Herning).
Klubhus faciliteter under corona: Ingen
Forventninger til sæsonen: Vi forventer en forholdsvis normal sæson i 2021. Vi går, som altid, efter 1. pladsen i begge formater af spillet. 50-overs turneringen har altid, og er stadig, vores højeste prioritet. 20 overs cricket er mere uforudsigeligt og tilfældigt, men vi sætter stadig en store ære i at spille dette format herhjemme.
Sæsonen 2021 bliver også en sæson i ”den gode stemnings tegn”. Det er hvert fald vores mål. Vi som klub har taget en beslutning om, at vi ikke gider bruge mere energi på ligegyldige konfrontationer, mundhuggeri og dårlig stemning. Både til forbundet, andre klubber og hinanden i mellem. Vi mener at der bliver brugt for meget energi i Dansk Cricket på den slags, og det vil vi gerne melde os ud af og fokusere på det smukke spil og dem som gider opføre sig ordentligt.
Vi i Skanderborg håber også rigtig meget på noget festival i vores kære by igen, så vi kan få vores arbejde under festivalen tilbage og tilbringe tid sammen og tjene vores klub på den måde også.
Har klubben gjort noget ekstraordinært i denne Corona tid?I Skanderborg har vi desværre været ekstremt presset i forhold til vores faciliteter. Alt har været lukket og derfor har træningsansvaret ligget på skulderne af vores spillere selv. Da vi har fået en flot mængde spillere i landsholdstruppen igen, har de kunne træne en masse og det har været dejligt at se, hvor meget de har engageret sig dér, nu hvor vi har været lukket meget ned lokalt.
Vores bestyrelse har også haft lidt ”fri” og primært brugt tiden på drift. Dog har vores bestyrelsesmedlem Morten Bülow været i gang med at videreudvikle vores klub, så vi potentielt kan lave flere arrangementer i fremtiden for at kunne tjene penge til klubben. Hvad fremtiden bringer for projektet er endnu uvist, men spændende bliver et hvert fald!
Nyheder i klubben:Umiddelbart ikke de store nyheder i klubben. Vi glæder os bare til at komme i gang igen!

Back To Top