Kan juniorstævnerne blive for store i Jylland? 1

Kan juniorstævnerne blive for store i Jylland?

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Der er aktive klubber fra Jylland som søger at bidrage til større junior-stævner. Så ungdommen oplever at cricket spilles af mange rundt om i landet. Derfor forsøgte Esbjerg med særlige ressourcer fra Masterklub-programmet at løfte maj-stævnet med overnatning, god mad og hårdtarbejdende trænere, som vil give deres ungdom oplevelser de vil huske.

Maj blev en måned med overraskelser for det var ikke forventet, at særlig mange juniorspillere ville nå til Esbjerg 28.maj. Der kom flere end banen kunne rumme, og klubtrænerne fik travlt. Et par klubber var ikke tilfredse med at skulle vente. Mens andre trænere byttede spillere mens i nettene for at udfordre hinanden.

DSC_0061
Københavner-trænere ved Esbjerg OPEN Juniorstævne 28.maj

Forældrene i Vestjyden fik travlt
Den åbne invitation fristede to klubber fra københavnsområdet til at rejse over. Værtsklubben Vestjyden havde ikke 3 dage før ikke regnet med mere end 70 børn + deres ledere til spisning. Men mere end 120 skulle forplejes på dagen for både miniput- og juniorstævnet. Klublederne Venessa F Madsen, Anita Morsund og Marlene Slepslager udtrykte på dagen deres tilfredshed med forældre-opbakningen, og i særdeleshed deres trænerteam anført af Christian Nielsen.

DSC_0042[1]
Mini’ere fra 6 klubber, bl.a. et forældrestyret Koldinghold, og 6 klubber sendte juniorer, som alle nød den gode mexikanske buffet.
Tilrejsende spillere fra København og Sønderjylland gav hjemmeholdets unge chancen for at spille mod ukendte spillere på deres egen alder. Særligt overraskende var det at Bov IF og Nykøbing Mors begge ville tilmelde alt for mange. Bov kunne nøjes med at sende 16 spillere, som boltrede sig med flick-flack og anden akrobatik under hver kampe til stor overraskelse for deres modstandere.

Næste junior-stævne bliver også i Esbjerg og der arbejdes på højtryk for at løse spilletiderne, så drengene til stævnet oplever god plads og gensyn med kammerater fra årets måske mærkeligste kampe på det afsluttede maj-stævne.

-Masterklub med klubber som vil mere med ungdom

 

 

Back To Top