Kampen mod regnen

Kampen mod regnen (lørdag og søndag)

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

Der var lidt tvivl om dagens kamp kunne spilles i Skanderborg men banen havde det faktisk fint trods der var festival for en uge siden. Man kunne sagtens se hvor teltene havde været på græsset men banen var fast bar et par steder ved grænsen. Så dagens kamp kunne komme i gang til tiden. Men på grund af den dårlige vejrudsigt blev kampen kortet ned til 40 overs fra starten. Overraskendemåske var at Herning sendte Skanderborg til gærdet efter at havde vundet lodtrækningen.

Herning var uden deres keeper Melad så keeper gerning gik på skift mellem 3 spillere. Der var brug for kastere da Monty Singh og Michael Pedersen spillede sig ind og scorede points efter behag. Nikolaj Damgaard var keeper i første omgang og han kunne ikke holde lufferne beg gærdet hvilket kostede 2 fejl bolde og en sekser. Skanderborg havde så meget styr på tingene at de ved drikkepausen havde et snit på seks og ingen gærdetab. Men straks efter pausen mistede Monty koncentrationen og sendte bolden lige i lappene på point og hans erstatning Omar Hyatts første angrebsstød sendte bolden til mid-off. Det gav lidt håb for Herning men Anders Bülow og Michael Pedersen fik gang i scoringen igen. Michael Pedersen efter hånden satte mere turbo på sit spil og tog derfor steg risikoen. På den baggrund var det ikke en overraskelse at han ikke ramte Oliver Halds halv-korte bold og blev kastet i den 31. over. Han blev erstattet af Rizwan, der sammen med Anders sørgede for at Skanderborg fik 283 på tavlen efter 40 overs.

Da Herning gik til gærdet havde vejret strammet til og det blev mørkere. Skanderborg slog til relativt tidligt da Nikolaj Damgaard snittede Naders Bülow til første slip. Det betød at Saumy brødrene var sammen og de løb på næsten alt og det gav flere løbet ud chancer indtil regnen kom med 41 på tavlen. Den længere regnvejrspause havde ingen indvirkning på overne så Saumy brødrene fortsatte hvor de slap og holdt Herning på kursen. Men det holdt jo ikke længe nok og både Raizul og Iyhas faldt hurtigt efter hinanden hvor Iyhas røg til et godt greb af Michael Pedersen med en hånd i cover. Så vaklede det lidt for Herning da Glen Hedevang straks grebet med et fejlslag og Oliver Hald mistimede og blev grebet. Det gav plads til Steen Hedevang, der nok spillede sin bedste halvleg sammen med Ramesh Lakmal. De løftede Herning opad men de var bagefter i scoringshastighed. Det var det der gjorde at Ramesh blev grebet i dybet. Steen fortsatte men nu var Hernings hale nu synlig og Khan blev hurtigt løbet ud. Herning var nu langt bagefter, men så kom regnen igen i form af en stor byge, der gjorde at kampen ikke kunne genoptages. Det betød, at Skanderborg vandt kampen med 44 points beregnet efter Duckworth-Lewis metoden.

Video highlights Skanderborgs halvleg                                   Video highlights Hernings halvleg

Kampen mod regnen 1
Monty Singh 4
Kampen mod regnen 3
Oliver Hald giver Michael Pedersen noget at tænke over
Kampen mod regnen 4
Michael Pedersen 4
Kampen mod regnen 6
Monty Singh 6
Kampen mod regnen 8
T Singh c I Saumy b R Saumy 61
Kampen mod regnen 10
M Pedersen* b OD Hald 84
Kampen mod regnen 11
Anders Bülow i aktion
Kampen mod regnen 12
Raizul Saumy 4
Kampen mod regnen 13
Raizul Saumy 4
Kampen mod regnen 15
R Saumy* c R Mahmood b C Coombe 59
Kampen mod regnen 17
Iyhas Saumy slipper…..
Kampen mod regnen 19
I Saumy c M Pedersen b C Coombe 24
Kampen mod regnen 21
G Hedevang c O Hayat b K Mahmood 1
Kampen mod regnen 23
Steen Hedevang 4
Kampen mod regnen 25
Tæt på….og så kom regnen

Københavns området blev ligeledes ramt af regnen sidst på efter middagen. Hovedkampen mellem KB og Svanholm blev afbrudt uden afgørelse og det giver problemer med at få den afviklet. I kampen mellem Ishøj og Albertslund kom regnen på et tidspunkt, hvor der var en afgørelse. Ishøj kom i alvorlige problemer med 7 gærde nede for 43, men Delewar Khan med 28 og A Khan forbedrede Ishøj, så de nåede 91. Da regnen kom havde Albertslund 75 for 5 og det var bedre end targetscoren.

Første division

Et holdindsats fra Soranerne gjorde, at Copenhagen blev kastet ud for 113 på bare 29 overs men Soranerne måtte kæmpe hårdt for at passere. Efter de var 6 gærder nede for 41 var det Chaudary og Singh som fik Soranerne på rette kurs og de passerede for 7 gærder inden regnen.
Kampen mellem Glostrup og Ishøj 2 var blevet skåret ned til 2 gange 30 overs og den fik en spændende afslutning. Ishøj lavede 148 på deres overs takket være bl.a. Ali med 49. Glostrup lå ellers til at kunne passere med 6 gærder nede for 142 med 10 bolde igen. Men så røg Glostrups Ahmed for 39 og anfører Jeppesen 3 bolde senere. I den sidste over faldt Chawla, men Malik og Larsen kunne kun få Glostrup a points så kampen endte uafgjort.

DCF Vest mod DCF Øst

Kampen mod regnen fandt også sted i lørdags i Herning hvor DCF vest spillede mod DCF øst i en forberedelseskamp til landsholdet, der skal til ICC turnering midt i september. Kampen var arrangeret forholdvis sent, hvilket betød undertegnede ikke kunne se hele kampen. Kampen blev forsinket på grund af regnen og kunne først komme i gang ved et tiden og skåret ned til 2 x 35 overs. Men der kom flere afbrydelser og det betød at DCF Vest, der battede sidst, måtte nøjes med 30 overs og dermed efter DL metoden få en targetscore.

DCF Øst battede altså først og på deres 35 overs nåede 201 for 8, hvor A Ahktar* var stjernen med 52.  DCF Vest fik altså en targetscore på 185 som de passerede for tabet af 7 gærder takket være Rizwan Mahmoods  54 på 50 bolde med 4 seksere samt Oliver Halds 26* på bare ni bolde!

Samtidig med kampen var der ved siden af børn i gang med cricketøvelser under ledelse af Hernings Ramesh Lakmal.

Kampen mod regnen 22Kampen mod regnen 18Kampen mod regnen 16Kampen mod regnen 14Kampen mod regnen 7Kampen mod regnen 5Kampen mod regnen 2

Back To Top