Kæmpesejr til KB med 195 points mod Skanderborg 3

Kæmpesejr til KB med 195 points mod Skanderborg

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

En overbevisende Aftab Ahmed var hård ved de parkerede biler
En overbevisende Aftab Ahmed var hård ved modstander og de parkerede biler

Kampens spiller Aftab Ahmed lavede 5-sekser og 4 bilbuler

Forventninger om at de to ubesejrede KB og Skanderborg ville blive et spændende foretagende, blev ret hurtigt slået i stykker af de meget offensive KB-gærdespillere med A. Venkatesh (97 på 97 bolde) og ikke mindst Aftab Ahmed (57 på 40 bolde). Sidstnævnte, der først gjorde sin entre som 7.gærde var rent fatiske til stor fare for forbipasserende og parkede biler. Med sine 5 meget lange og høje sekser lykkedes det Aftab at lave buler i 4 forskellige biler. J. Jojo (38 på 37 bolde) hjalp med i dette hurtigscorende tempo, hvor KB endte med en total på 281 for 9. Kun Kamran Mahmood på Skanderborgs kasteside var retfærdig med 6 gærder for 41 på sine 10 overs. Man fornemmede en vis modløshed hos mesterholdet, som var uden anfører Michael Pedersen, som døjer med en lyskenskade.

Aftab angriber en lidt kyst Skanderborgspiller
Aftab angriber en lidt kyst Skanderborgspiller

Aftab Ahmed var lige så veloplagt som bowler

Det åbne spørgsmål var, kunne de danske mestre batte op mod den store KB-total, krævede det nok, at Frederik Klokker skulle blive hængene. Men Klokker røg i den første over på en perfekt yorker fra Aftab buy cialis daily online Ahmed, og der var straks jubelstemning i KB-lejren. Aftab fortsatte sin hærgen i den midtjyske gærdeside og fik hurtigt unge Shangeev Thas med ben for. Sådan fortsatte Aftab med god hjælp fra Venkatesh (3for26) med den meget fjendtlige bowling, hvor stort set kun veteranen Carsten Pedersen(31) og Rizwan Mahmood(29) formåede at svare lidt igen. De danske mestre var ude på 27 overs med sølle 86 points. Aftab Ahmed var den helt store spiller og ”pløjede” sig igennem Skanderborgs normalt solide gærdeside med sæsonens bedste kasteresultat med 6 gærder for kun 10 points på sine 8 overs. Et meget flot resultat af den tidligere Glostrupspiller, som sammen med Basit Javed pt. er landets bedste pacebowler.

For en gang skyld blev Klokker hurtig henvist til tavlepasser
For en gang skyld blev Klokker(tv) hurtig henvist til tavlepasser

Skanderborg skuffede naturligvis i denne kamp. Men det vi så i dag, er naturligvis ikke deres vanlige standard. Omvendt, ser dette KB.hold meget stærkt ud, og jeg vover pelsen, der er lagt op til noget af et brag af en kamp på LØRDAG d. 28.maj, hvor holdet gæster Svanholm på Svanholm Park.

Nu har vi set de første runder af den nye elitedivision, hvor vores forventninger var, at vi kunne regne med en bedre og mere jævnbyrdig række, hvor de formodet lidt svagere hold mod hinanden, ville spille tætte kampe, samt at de lidt bedre hold mod hinanden ligeledes ville afvikle jævnbyrdige kampe. Hvad er sket? Det er gået lige modsat indtil videre i elitedivisionen.

 

 

Back To Top