skip to Main Content
Jyllands dag........(nu med video) 26

Jyllands dag……..(nu med video)

  • Skrevet af: Peter Power

Skanderborg’s halvleg video

KB’s halvleg video

Der var to kampe i Jylland i Elitedivisionen i dag. Svanholm var på Jyllands visit med Herning lørdag og Skanderborg søndag. Men det var ikke et Svanholm hold med fuld styrke. Flere profiler som Zameer Khan, Amjad Khan, Raja Javed manglede og Mads Henriksen var tilsyneladende ikke fit, da han ikke kastede. Herning til gengæld var mere ved fuld styrke med gensyn til keeper Navabi og til Jacob Larsen.

Kampen var længe om at komme rigtig i gang, da der var et regnvejr. Herning sendte Svanholm til gærdet og fik hurtigt Alam på krogen. Zishan Shah og Saif Ahmed fik så Svanholm tilbage på den rette kurs. Med 54 på tavlen blev Saif grebet på Ilyas Saumys legspin og anfører Zishan vidste at meget hang på ham. Men det kneb med at finde en partner og gærderne faldt. Da Zishan selv faldt med 100 på tavlen som sjette gærde, var det sket for Svanholm. De sidste 4 gærder faldt for 8 points. Det var som om Svanholm havde opgivet på forhånd.

Herning øjnede nu chancen, da de skulle kun lave 109. Det startede ellers godt med Nikolaj Damgaard og Glen Hedevang. De fik 31 på tavlen i løbet af 6 overs før Nikolaj blev kastet ud. Et ellers ukendt navn Ghazali gjorde sit entre med sin spin og i løbet af 2 overs fik han fjernet 3 Herning folk og senere også Glen Hedevang for 37. Der var ved at gå lidt panik i Herning, men Magnus Kristensen viste godt gærde spil sammen med anfører Raizul Saumy og fik Herning næsten til sejr før Magnus faldt. Raizul sørgede for ellers at sejren kom i hus.

I Skanderborg var KB på besøg i en udsat kamp fra August. Denne gang var banen i bedre stand og for en gangs skyld lynhurtig, selv en mistimede kant gav fire hvis den fandt et hul i markopstillingen. Skanderborg vandt lodtrækning og gik selvfølgelig til gærdet. En god beslutning fordi KBs kastning virkede ufarligt i starten. Yasir Iqbal overtrådte 4 gange i sine 4 overs, mens Aftab Ahmed sjældent fik bolden forbi battet. Det betød at Skanderborg ved Fr. Klokker og Christian Peck fik en fin start med 5 i overen. Spin kom på ved Bashir og han fik gennembruddet da Christian Peck ukoncentreret snittede til slip. Michael Pedersen kom til og virkede opsat til at score. Det gav ellers en gribe chance til Dabengwa men han kunne ikke holde den. I stedet blev KBs spin bowlers ellers malket indtil Freddy slog på tværs en gang for meget. Ind kom Kamran Mahmood og scoringshastigheden steg.  Han bar resten af halvlegen med 7 seksere hvoraf han skød 3 i rap på Bashirs kastning,  mens gærderne faldt i den anden ende i jagten på points. Dagens bedste greb skete da Anders Bülow forsøgte at finde grænsen ved mid-wicket, men blev fremragende grebet vandret på grænsen af Aftab Ahmed. Kamran var nok ikke klar over han manglede 3 til sin century da han faldt i den sidste over.

Skanderborg endte med 280 som er en stor score, men måske ikke når banen var så hurtig. Nu havde Skanderborg det lille problem, at de havde kun en pacebowler i form af Anders Bülow. De manglede Mosse og Chris Rasmussen, så det betød at man åbnede med left arm spin fra den ene ende. Det gav pote da den farlige Venkatesh snittede til Fr.Klokker. Så kom KB’s træner Dabengwa til gærdet. Han er venstrehåndet og derfor stærk på legsiden. Næsten alle hans grænseslag kom på legsiden, da han blev udsat for spin fra begge ender. Anders Bülow kastede måske for kort i sin åbning, så Michael Pedersen kom til. Adeel Amjad fik endnu en succes i den anden ende ved at kaste keeper Saif Ahmed ud og snart derefter fangede Yasi Iqbal ben for.  Omar Hyatt og Dabengwa fik tingene ellers til at køre, men så kom kombination man ellers ikke ser i Danmark. Legspin fra begge ender. Denne kombination kom til at vende kampen. Dabwenga prøvede en gang for meget at skyde over legsiden da Magnus Knapp snuppede bolden ud af luften. Aftab Ahmed så ikke googlyen og blev kastet ud, mens tilbagevendte Pawan Sarangal blev fanget ben for. Så havde KB mistet 8 gærder og kampen var reelt tabt. Bashir Shah gav ellers modstand til sidst, men Anders Bülow ryddede op og KB var ude for 179.

I første division var der også en kamp i Kolding hvor Esbjerg var på besøg. Esbjerg blev sendt til gærdet af Kolding og denne gang kunne Esbjerg ikke finde formen fra de sidste 2 kampe. De fandt til gengæld en Martin Pedersen, der er ved at finde rytmen igen efter sin lyskenskade. Han fjernede toppen af Esbjergs gærdeorden mens Madderi tog sig af 3 andre. Kun Kasper Rubin kunne blive inde, mens Esbjerg kun kunne poste 84 på tavlen. Henrik Øre fik kun 3 bolde ved gærdet så han gjorde sit bedste for at gøre gengæld. Det gjorde han ved at tage de første 4 Kolding gærder inkl. Martin Pedersen og Stefan Langholz. Da Kaser Rubin fangede Olsen ben for som 5 gærde med kun 40 på tavlen så øjnede Esbjerg chancen, men Kirkmand og Minik Pedersen holdt stand og førte Kolding til en sejr.

Med sejren i dag ligger Kolding nu på 4 pladsen mens Esbjerg er på 5. pladsen. Der er slagsmål om at undgå anden sidste pladsen som Ishøj nu ligger på trods sejren i dag over Albertslund. Nørrebro fører rækken med sejren i dag over Glostrup. I Elitedivision fører Skanderborg reelt rækken med kun 1 nederlag mod KBs 2, hvor begge hold spiller i morgen – Skanderborg mod Svanholm og KB mod AB.

 

PP

 

SKANKB01
CP Thorsted c P Sarangal b B Shah 23
SKANKB02
F Klokker+ lbw b O Hayat 76
SKANKB03
R Mahmood c and b A Venkatesh 3
SKANKB23
Fr. Klokker 4
SKANKB28
Kamran Mahmood 6
SKANKB30
M Pedersen* lbw b AJ Ahmed 50
SKANKB35
A Bülow c AJ Ahmed b A Venkatesh 5
SKANKB36
A Bülow c AJ Ahmed b A Venkatesh
SKANKB39
C Pedersen c Y Iqbal b B Shah 12
SKANKB42
Kamran mahmood 6
SKANKB33
Kamran mahmood 6
SKANKB41
Der blev løbet meget = tætte situationer
SKANKB45
K Mahmood c K Dabengwa b A Venkatesh 97
SKANKB44
S Thanikaithasan run out(J Jojo) 2
SKANKB04
S Ahmed+ b A Amjad 24
SKANKB06
Ikke alt blev grebet – K Dabengwa 6
SKANKB05
og ikke appeller blev taget til følge….
SKANKB08
K Dabengwa 6
SKANKB10
K Dabengwa c MR Knapp b CP Thorsted 61
SKANKB12
O Hayat c A Amjad b S Thanikaithasan 38
SKANKB14
J Jojo c MR Knapp b S Thanikaithasan 3
SKANKB16
AJ Ahmed b CP Thorsted 3
SKANKB27
K Dabengwa
SKANKB17
P Sarangal lbw b CP Thorsted
SKANKB47
A Venkatesh 6
SKANKB50
A Venkatesh c F Klokker b A Amjad 11
SKANKB52
S Ahmed 6

Back To Top