skip to Main Content
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 1

Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige

  • Skrevet af: Peter Power
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 1
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 2
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 3
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 4
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 5
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 6
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 7
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 8
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 9
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 10
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 11
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 12
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 13
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 14
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 15
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 16
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 17
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 18
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 19
Jylland Chargers sejrede i begge kampe der var vidt forskellige 20

VIDEO GAME 1

VIDEO GAME 2

Pinsedag så Danmarks bedste spillere mødtes på Svanholm park til at spille 2 T20 kampe som forberedelse til ICC T20 Europe Qualifier som foregår i begyndelsen af september i Holland.
Derfor blev der dannet 2 hold hvoraf den ene var baseret på de jyske deltagere suppleret med spillere fra øst – Jyllands Chargers, mens resten fra øst var Sjælland Seahawks. Ikke alle elite spillere var med. Fr.Klokker er stadig skadet og f.eks Anders Bülow ikke var til rådighed.

I den første kamp gik Jylland så i marken, hvilket under normale omstændigheder var en klog beslutning. Græspitchen, som der blev spillet på forberedt af Fr. Klokker, viste sig at give kasterne en fordel. Der var lidt grønt græs i pitchen og det gav en fordel til bl.a. Oliver Hald. Dertil spillede man med Gray Nicholls bolde og de bevægede sig mere i luften end de sædvanlige Kookuburra bolde. Så Sjællands gærdespillere fandt forholdene mere vanskelige. Zishan Shah slog en hel bold ligeud til Nikolaj Damgård i mid-on mens Olive Halds bolde var for meget for Shezad Ahmed, Hamid Shah, P Sarangal og Mads Henriksen. Med fire gærder nede for 21 var tonen lagt og Sjælland fik det vanskeligt. Kun Yasir Iqbal (19) med lidt provokerende spil med brug af fødderne fik lagt points på tavlen sammen med D Khan (16), men det kneb i den anden ende hvor Pavel Kumar, A Uddin og Nikloaj Damgaard gjorde indhug, således at Sjælland var ude for 70 på næsten 15 overs. En kommentar fra den hårde kerne af tilskuere var “pinlig”. Forhåbentlig lærte gærdespillerne noget af forholdene.

Jylland gik så til gærdet og var aggressive fra starten anført af Rizwan Mahmood (13) og Kumar (11), der slog 2 hurtige 4’er før han blev kastet af Khan. Monty Singh holdt ikke længe, men efter Rizwans fald lagde Shangeev (12) og Wahab (19*) bunden til Jyllands sejr på 6 stående gærder. Khan nåede dog at tage 3 for 17.

Efter frokosten spillede man endnu en kamp hvor Jylland startede først ved gærdet. Forholdene med solen gjorde, at det blev nemmere at spille ved gærdet. Det blæste nu og bolden svingede ikke så meget. Det gjorde at kampen blev mere domineret af gærdespillerne og vi fik serveret næsten 300 points. Jylland fastholdt gærdeordenen og denne gang fik Kumar ram på væsentlige mere ,således at hans 25 bolde kostede Sjælland 43 points før Bashir Shah fik ramt træværket. Rizwan spillede mere anden violin men nåede trods alt 23. Hans fald gav en lille krise da Jylland tabte 3 hurtige gærder. Redningen lå i Wahab sammen med først Monty Singh og derefter Jonas Henriksen som fik løftet Jylland op til 152 og derefter sluttede på 164 for 8. Mads Henriksen sluttede med at tage 3 for 16, mens Bashir Shahs 3 gærder kostede 31.

Nu er 168 i T20 regi en god total, så Sjælland var nødt til at “oppe” sig for at give Jylland kamp til stregen og det gjorde de sådan set også. Selv om Sjælland havde 125 for kun 4 gærder på tavlen havde de brugt 16 af de 20 overs. De skulle således score 40 points på de sidste 4 overs. Mads Henriksen prøvede med 25 på 19 bolde men opgaven viste sig at være for meget. Forinden havde Hamid Shah førte an med 44 støttet i starten af Shezad Ahmed med 36. Jylland brugte til gengæld 7 kastere for at holde Sjælland i en kort snor. Gærderne blev ligelig fordelt.

Konklusionen må være med 2 forskellige kampe, hvor kasterne dominerede mere i den ene mens gærdespillet dominerede i den anden, at landstræner Jeremey Bray fik et godt indtryk af hvilke spillere han vil satse på hen imod turneringen i Holland til september.

PS. Der kommer billeder mv. senere når ens fiberforbindelse er blevet repareret efter en entreprenør klippede den i over i formiddags.

Back To Top