Juniorjulecup med svenske gæster 3

Juniorjulecup med svenske gæster

  • Skrevet af: Alex Olsen
Juniorjulecup med svenske gæster 2
Juniorjulecup med svenske gæster 1

AB/KB tog kanten på dygtige svenskere og vinder stævnet.

Fra Søren Nissen har vi modtaget dette indlæg og foto:

Der var svensk besøg til Svanholm juniorjulestævne i Schneekloth Hallen. Alby var fløjet ned helt fra Stockholm for at være med.

Nu tager man nok ikke den lange vej, hvis der ikke er kvalitet på holdet. Og det var der rigeligt af. En blanding af Afghanere, srilankanere og pakistanere. Mange af dem med voksent udseende.

En legspinner af høj klasses påstås  at have været inde i billedet til Afghanistans U-19 hold.

Svenskerne øvede sig om lørdagen i nogle træningskampe mod Svanholm og fandt ud af, at man ikke skulle slå bolden op i gardinerne.

Så i stævnets første kamp søndag kl. 9.00 om morgenen fik Svanholm, der har vundet dette stævne en årrække, kam til deres hår.

Ganske vist indledte Svanholm med 113 på de tilladte 10 overe, men holdet mistede fuldstændig snøvsen, da de hårdtslående svenskere nærmede sig. Svenskerne passere med sidstegærdet inde på 3. sidste bold.

De to hold vandt over de øvrige hold i denne pulje Køge og Ishøj, så svenskerne gik videre.

Så var det en kamp mod uret for at få finalen afviklet, for svenskerne skulle nå deres fly og AB/KB, Svanholm II og Glostrup skulle afvikle deres pulje. De tre hold slog hinanden og AB/KB endte med bedste koefficient.

Bilal Aftab fra KB og Usman fra AB fandt kanten på tre svenskeres bat og Alby var ude for 50. Det passerede AB/KB for et gærde

Back To Top