Juletid i ungdomscricket - sikken voldsom trængsel...

Juletravlt i ungdomscricket

  • Skrevet af: Thomas Ren Kronby

Her halvvejs i december er cricket aktivt indendørs. Landshold træner på hverdage både unge og voksne. Indendørsturneringen pisker afsted vest for Storebælt. Og i Øst, primært Storkøbenhavn, spreder Julehyggen sig på forskellig vis.

F.eks. holder klubber juleafslutning, som foregår med sjov, leg og lidt cricketspil. Og i Køge KK blev de særligt overrasket over at modtage julekort fra en af deres 17-årige debutanter i 2017. Han taler ikke meget dansk, men rørte følelsesmæssigt de 6 fremmødte ledere og trænere ved at skrive en hilsen på dansk til alle i klubben. Selv med kort tid i Danmark giver julen således anledning til at sætte sig ind i landets traditioner.

Æbleskiverne blev spist til guldmedalje denne onsdag aften i december. Og hvorfor, så ikke bruge julespisen til en lille quiz, som var lavet af ungdomstræner Lisbeth i Køge: Vidste I at æbleskiver har været en spise siden år 1616?, Og vidste I, at Amerika er det eneste land i verden, som spiser flere æbleskiver året rundt end Danmark?

 

Klubliv anno 2017

Julen og årsskiftet byder traditionen tro på 3 cricketstævner i Storkøbenhavn

Det starter i denne weekend med Junior-Cup i Brøndby, som afløses af Drenge-Cup i Ishøj længere mod syd, start januar. Siden drager Under 13-årige til Køge 14.januar, hvor der sidste var holdbesøg fra både Tyskland og Sverige. Derfor glæder de unge sig til at samles for at heppe, slå til bolden og score flere point end sidste års stævne. De to haller lagde sidst vægge til at drenge og piger scorede hele 2154 point, mens kasterne tog i alt 114 gærder. Tilmelding kan findes nederst i “Køge Cup for Lilleputter”

STORT GOD JUL – og pas på fingrene siger Simon på 15 år i Køge

 

Back To Top