Julehilsen fra Melbourne

Julehilsen fra Melbourne

  • Skrevet af: Alex Olsen

Vi har modtaget nedenstående indlæg fra Anique Uddin (AB), som for tiden opholder sig i Melbourne, Australien.

Anique er 19 år og startede sin cricketudvikling i AB, hvor han har været aktiv lige siden miniputalderen. Som fast mand i DCF’s Eliteungdomsprogram gennem en årrække, har han deltaget på diverse Ungdomslandshold og senest også været med Seniorlandsholdet i Dublin og Holland.

“Der er nu gået små 2 måneder af mit ophold i Australien, og jeg kan allerede mærke, at jeg har udviklet mig personligt og cricketmæssigt.

Hver vundet kamp er en fest. Det er mig Anique yderst til højre bagest.
Hver vundet kamp er en fest. Det er mig Anique yderst til højre bagest.

Jeg har spillet 9 kampe: 2 todagskampe, 6 éndags og 1 t20 er det blevet til indtil videre. 2-3 af kampene blev forkortet med en dag pga et rimelig koldt forår med masser af regn. Min højeste score er 120, og det er også den eneste gang, jeg har scoret over 50 indtil videre. Min bedste bowling figure til nu er 5/36 på 8 overs. Men nok om mine resultater.

Vores hjemmebane, Brighton Beach Oval, ligger lige ud til stranden.
Vores hjemmebane, Brighton Beach Oval, ligger lige ud til stranden.

Jeg spiller for Brighton Cricket Club, der er i Sub-district competition. Det er den næstbedste club cricket competition i Victoria efter Victoria Premier cricket. Efter 3 kampe for 2. holdet har jeg kæmpet mig op til 1. holdet, som består af 3-4 ex-Premier spillere og 2 englændere, der er indover noget county-arbejde i England.

Vi har 2 obligatoriske træninger om ugen, og udover det har man mulighed for at bruge anlægget. Træningen er intensiv, og der skiftes mellem nettræning og drills hver uge.

Utroligt så hårde pitches de har her - de er som asfalt sammenlignet med de irske og danske.
Utroligt så hårde pitches de har her – de er som asfalt sammenlignet med de irske og danske.

Jeg bor sammen med en englænder, der også spiller for Brighton. Vi bor i et utroligt flot område, hvor blandt andre Shane Warne, Ponting og Mike Hussey også bor. Jeg har også været i Adelaide for at se day/night test, hvilket var den fedeste oplevelse.

Fik set en day/night test mellem Australien og Sydafrika - helt klart et højdepunkt indtil videre.
Fik set en day/night test mellem Australien og Sydafrika – helt klart et højdepunkt indtil videre.

De første par uger var hårde, men efter at være faldet til har jeg lært at lave min egen mad og alt det kedelige, man burde kunne som voksen 😉 Jeg ser frem til, hvad de næste par måneder vil bringe med sig.

Nyd vinteren – jeg vil i hvert fald prøve at nyde sommeren her i Melbourne.

God jul og godt nytår
Anique Uddin, AB”

Anique er en spiller, som vi forventer os meget af i fremtiden, så udover fra sin egen klub AB har han også fået opbakning og støtte fra forbundet til dette udviklingsophold ”down under”. Han drog afsted i starten af oktober og forventer først at komme hjem igen, når den nye danske sæson starter op til april.

/GV

 

Back To Top