Jeremy Brays tropper "opruster" i Irland i weekenden 1

Jeremy Brays tropper “opruster” i Irland i weekenden

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Spændende "Come back) til Anders Bülow, som var sidste sæsons suveræne spiller
Spændende “Come back” til Anders Bülow,  sidste sæsons suveræne spiller

Landsholdet spiller 3 kampe mod stærke irske hold i Dublin

I den kommende weekend spiller det danske landhold 3 kampe i Dublin mod 3 irske hold.

Landsholdledelsen er i fuld gang med at ”opruste” spillerne til den kommende store opgave i World League division 4, som spilles engang i oktober/november måned. Stedet er endnu ukendt, men der gisnes om at afvikle turneringen på Bermuda eller USA, og ud fra et dansk synspunkt, må man håbe på, at turneringen starter så tidligt i oktober måned som muligt, hvilket stort set ville kunne gøre, at danskernes træningsarbejde for det meste kunne foregå udendørs.

Jeremy Bray har udtaget følgende trup til den kommende opgave i weekenden:

Michael Pedersen, Skanderborg (C), Frederik Klokker, Skanderborg (keeper), Zameer Khan, Svanholm, Saif Ahmed, Svanholm, Hamid Shah, Svanholm, Saad Ahmed, Svanholm, Mads Henriksen, Svanholm, Basit Javed, Svanholm, Yasir Iqbal, KB, Bashir Shah, KB, Anders Bülow, Skanderborg, Anique Uddin, AB, Shangeev Thas, Skanderborg, Amjad Khan, Svanholm.

Et spændende gensyn med Anders Bülow, der i sidste sæson suverænt toppede elitedivisionen, både som gærdespiller og kaster, om han vil være i stand til at løfte det danske landshold en tak op, det ville være en god ting for holdet.

Selv om Svanholm ikke levede op til klubbens forventninger sidste sæson, blev nummer 3, har klubben ikke mindre en 7 spillere med i truppen.

Og det fyldige lederteam på turen er: Jeremy Bray (Coach), Morten Hedegaard (assistent), Nigel Pyne(analyst), John Mooney ( fielding Coach) og Amjad Khan (Bowling coach/player).

Fredag spilles der mod Northen Knights, lørdag  mod  The Hills og søndag mod  Leinster Lightening.

Back To Top