skip to Main Content

Ishøjs første nederlag

  • Skrevet af: Peter Power
T Singh c H Sayed b D Khan
Nikolaj Damgaard 6
Christian Peck 4
Begge hold havde langvarige appeller for at presse dommeren
N Damgaard c Azim Khan b J Khan
Rizwan Mahmood 4
Rizwan Mahmood 4
Rizwan Mahmood 4
R Mahmood* c D Khan b Absar Khan
C Peck b D Khan
O Hayat lbw b D Khan
Oliver Halds hook går ikke der som han forventede
Kamran Mahmood 4
K Mahmood b Absar Khan
Oliver Hald
O Hald c P Kumar b J Ahmed
V Sasitharan 4
F Mikkelsen
Stor glæde i slip da Salar Khan gribes
En af flere chancer der går tabt
T Rabi 4
T Rabi c C Peck b A Bülow
Z Wasim b O Hald
Delawar Khan 6
Azim Khan c and b N Damgaard
Delawar Khan 6
H Sayed+ c V Sasitharan b C Peck
J Khan c R Mahmood b A Amjad
P Kumar* c K Mahmood b C Peck

Elitedivision

Dagens kamp i Elitedivisionen var mellem Skanderborg og Ishøj. Ishøj er på dobbelttur og skal søndag spille i Herning. Skanderborg var uden Shangeev Thani og Michael Pedersen (finger), mens Oliver Hald stadig er påvirket af muskelskaden fra sidste uge. Skanderborg vandt lodtrækningen i dejlig varm solskin og valgte at gå til gærdet.

Nikolaj Damgaard (44) åbnede sammen med Monty Singh (4). Nikolaj var mere dæmpede i starten og inden han forsøgte noget, valgte Monty at følge en bold fra Delawar Khan, som var udenom og snittede til keeper Hassan Sayed. Christian Peck (28) kom til og dannede par med Nikolaj, der fik mere ram på bolden. De havde en gærdestand på 49 før Nikolaj blev grebet på Javid Khans kastning, der bolden efter også fik Anders Bülow (0) grebet. Anders var ikke tilfreds med dommen. Det gav plads til anfører Rizwan Mahmood (66), der var opsat på ikke at gå på første bold som sidste søndag. Det gjorde han heller ikke og satte sit præg på spillet ved at dominere gærdestanden med Christian. Den første bold efter spritpausen ved 30 overs fra Absar Khan var kort og Rizwan hookede den til legsiden, men lige i hænderne på Delawar Khan. Delawar fik kort efter Christian kastet ud på en god bold og fangede Omar Hayat (0) ben for bolden efter. Kamran Mahmood (14) var kommet ind og sammen med Oliver Hald (6) fik de totalen på 175, da Kamran spillede bolden i eget gærde. Oliver blev selv grebet med 187 på tavlen, men Frederik Mikkelsen (18*) og Vjay Sasitharan (17*) holdt sammen på halvlegen og frustrerede Ishøj ved at skubbe scoren oppe på 215 efter de 50 overs. Delawar Khan blev bedste kaster med 3 for 25 på 10 overs.

Video highlights Skanderborg

Det startede ikke godt for Ishøj, da Salar Khan (0) snittede Oliver Hald, der svingede en del med bolden med nedsat hastighed, til Omar Hayat i slip, der fumlede lidt med bolden. Salar blev dømt ud og var absolut ikke tilfreds. Det gav ellers en dårlig stemning især uden for banen. Olivers kastning skabte problemer for Ishøj og fik Jawad Ahmed (7) grebet med 11 på tavlen. Tariq Rabi (12) var kommet ind og gik hårdt til bolden med 3 grænseslag, men drivede Anders Bülow til Chr. Peck i mid-off. Kort efter blev Zakir Wasim (8) kastet af en langsom fuldsejler fra Oliver og Naveed Mughal (3) var ikke længe om at snitte Oliver til Kamran i slip. Nu havde Ishøj tabt 5 gærder for 32 og det så sort ud, men Delawar Khan (60) trådte til og spillede bolden nu i hullerne langs jorden og i luften og sammen med Asim Khan (8) og Pawan Kumar (18) løftede Ishøj ud af problemerne. Man fornemmede, at de kunne nå Skanderborgs total, men Chr. Peck var kommet på og selv om hans første over kostede 11 points, skabte han problemer, da hans legskruer tog ved. Han skabte gennembruddet ved at få Delawar Khan ben for og kort efter Hassan Sayed (0) grebet af keeper Vjay. Aqeel Amjad kom på i den anden ende og fik straks Javed Khan (0) grebet ude i dybet. Afslutningen kom, da Pawan Kumar forsøgte det store slag på Chr. Peck, men blev godt grebet af Kamran Mahmood på stregen. Ishøj var ude for 122. Oliver Halds medium kastning (pga.skade) gav 4 gærder for 27 på 6 overs, mens Chr.Peck fik 3 for 16 på 3.2 overs.

Video highlights Ishøj

Søndag er Ishøj i Herning mens i øst mødes KB og Svanholm.

1. division

Mens 1 holdet var i Skanderborg var Ishøjs andet hold i Fredericia, hvor de spillede mod Kolding. Kolding er indtil videre baneløs indtil deres nye bane er klar til brug.
Kolding sendte Ishøj til gærdet, der fik en god start anført af Zaman (29) og Asif Akram (54), men efter I Haq faldt ved 103 mistede Ishøj 5 hurtige gærder. Men halen gøede med Ashraf (19), Sana (24*) og M Khan (18*) således Ishøj havde 207 efter 50 overs. Kirkmand var Koldings bedste kaster med 3 for 27.
Kolding kunne ikke matche Ishøjs start og der faldt jævnligt gærder, da kun 3 gærdespillere fik 20 eller mere. Ishøjs Ahmed var skadevolderen med 5 gærder da Kolding var ude for 135.

Husum var på besøg i Svanholm til deres anden kamp. Svanholm valgte at gå først til gærdet og mistede straks Chris Chamberlain (0), men Musa Mahmood (35) og Mudassar Ali (44) fik lagt en grundsten til Svanholms halvleg på 235. De fik støtte af Aden Aftab (24), Said Alam (27), Vatsal Prajapati (28) og Zeshan Khan (24). Super veteranen Hauke Müller tog 3 for 36.
Husum startede rimeligt med 27 på tavlen, da Ehsan Karmi kom på og tog tre gærder i sine første 3 overs. Han tog 2 gærder mere inklusiv Gerrit Müller, som havde haft en gærdestand på 45 sammen med Jürg Krüger (63). Jürg kæmpede videre sammen med Wiese brødrene, men ved 163 løb heldet ud, da Jürg blev kastet ud. Husum var ude for 165. Ehsan Karmi endte med 5 for 21 på 10 overs.

Back To Top