Ishøj vandt over AB og har næsten sikret sig i den bedste række

Ishøj vandt over AB og har næsten sikret sig i den bedste række

  • Skrevet af: Alex Olsen

Ishøj spiller ved gærdet sikrede overlevelse
Ishøj spiller ved gærdet sikrede overlevelse

Nu er det Herning og AB der kæmper om at undgå direkte nedrykning

Det var en meget vigtig sejr for Asmat Ullahs tropper i dag mod AB. Dermed har Ishøj stort set sikret sig endnu en sæson i elitedivisionen til næste år.

I dagens kamp i Ishøj valgte hjemmeholdet at batte først. Holdet, som mangler deres 3 bedste spiller-brødrene Hafeez og Monty Singh- fik en god start med den gode kombination med at åbne med den hårdtslående Pawan Kumar og den noget langsommere, men alligevel vigtige spiller for Ishøj, Mohhammad Adnan. Pawan Kumar, som scorede 53 på kun 30 bolde, havde en scoringsrate på 176,5 medens Adnan blev stående – 62 for førstegærdet var vel nok den vindende faktor i denne kamp, hvor man på forhånd nok kun forventede halvlege under 200.

173 for alle på 46 overs til Ishøj, hvor ABs to bedste kastere – Anique Uddin 4 for 17, som kun bowlede 5 overs? og anfører Atta Ullah med 3 for 23 på sine 10 overs- absolut gjorde deres arbejde for at få en sejr i land. For Ishøj var det meget vigtigt, at de to unge Mudasar Ali (28) og Ali Akhtar(33) efterfølgende Kumars festfyrværkeri, fik sat en stopper for mandefaldet, således at Ishøj kunne batte det meste af de tildelte overs.

AB fik en udmærket start ved gærdet

Når man tager i betragtning, at ABerne skulle spille op til en total på 173, var det ikke nogen umulig opgave for holdet. Fazan Ahmed (53) og Anique Uddin (12) fik da også en god start – første gærdet faldt ved 55, og da holdet havde scoret 123 for 5, så det ikke så tosset ud endda.

Men så begyndte gærderne at falde, det lykkedes kun de sidste 5-gærder at lægge 31 points yderligere på tavlen inden sidste mand gik i over nummer 45. Ishøj vandt kampen med 19 points hvor Naved Khan blev bedste Ishøj-bowler med 3 gærder for 29.

I 1.division vandt Svanholm 2. over Albertslund med 1 stående gærde i en gyser, hvor Svanholms åbningsgærde Said Alam endnu engang viste sin fine udvikling og gode koncentration ved at score 89 på 124 bolde, i en kamp, hvor han holdt liv i Svanholms gærdeside til den knebne og vigtige sejr for holdet.

Jørgen Jønsson.

Back To Top