Ishøj til marktræning........ 9

Ishøj til marktræning……..

  • Skrevet af: Peter Power

Elitedivision

I Elitedivision var der to kampe i det jyske. Svanholm var på besøg i Herning mens Ishøj var i Skanderborg. Dertil i 1 division var Ishøjs andet hold på besøg i Husum. På forhånd mente undertegnede at kampen i Skanderborg ville være mere lige end kampen i Herning. I hvert fald sluttede kampen i Skanderborg senere end i Herning.

Svanholm vandt lodtrækningen og sendte Herning til gærdet. Hernings svaghed er gærdespillet og i dag var der ingen der tog førertrøjen og lavede en halvleg. Niklaus Damgaard (2) som pinch hitter virkede ikke i dag og R Lakmal (9) havde ikke en god dag. Men Melad Navabi (29) som er vendt tilbage for at være keeper, holdt sammen på halvlegen og havde en gærdestand på 42 sammen med Iylas Saumy (11). Efter begges afgang var det Glen Hedevang (26) og Oliver Hald (16) der med en gærdestand på 44 fik Herning over 100 og brorman Steen Hedevang (17) var med til at få Herning på 147 all out. Mani Mahmood var Svanholms giftigste kaster med 3 for 22 mens Atta Ullah tog de to første gærder for 25.
Som man kunne forvente var 147 ingen udfordring for Svanholm når Hamid Shah er ved gærdet. Når man ikke var til stede ved man ikke om han mishandlede Hernings kastere, men tallene kunne tyde på det med 6 seksere og 7 firer ud af hans 87. Makkeren Rashid var en god støtte med sin egen sekser og syv firer. Herning brugte 6 kastere i forsøget på at bryde igennem og det lykkedes kun til sidst at få Hamid grebet ud. Svanholm behøvede kun 23 overs for at indhente Herning.

I Skanderborg hvor solen skinnede det meste af dagen, vandt Skanderborg lodtrækningen og gik til gærdet. Skanderborg startede stille og roligt med Monty og Michael Pedersen og de straffede kun de dårlige bolde. Men Monty missede linjen på en af Ayubs bolde og bolden tog toppen af off-pinden. Thani snittede straks til keeperen A Khan, så det blev Anders Bülow og Michael som kørte videre med en gærdestand på 56 før Michael blev grebet. Rizwan Mahmood kom til og sammen med Anders lagde 50 til totalen. Anders forsøgte at spille sit spil, men havde svært ved at time bolden. Alligevel blev det til 7 grænseslag i sine 91 før han blev grebet som anden sidste mand. Det kneb ellers halen at kunne bidrage til totalen og Skanderborg blev kastet ud for 217 i den 49. over. Ishøj har dog et problem. Det gælder både for første holdet her og for andet holdet i går. De kan ikke gribe. I Skanderborgs halvleg blev 9 chancer tabt, hvoraf nogle var slet ikke svære. Ishøjs kasteangreb er baseret på fart med en enkelt spinkaster og gærderne blev ligeligt fordelt, men hvor Delawar Khan og Pawan Kumar tog begge tre gærder.

Til gengæld er Skanderborgs kasteangreb baseret mere på spinkastere og de har kun to kastere med fart. Træner Chris Coombe har nu fundet sig til rette i de danske forhold, men i dagens kamp havde han slet ikke heldet med sig. Anders Bülow fik ellers Mati Malik hurtigt grebet bag gærdet og Adeel Amjad tvang Ejaz til at kante en pullshot opad til keeperen, men herefter kneb det gevaldigt at presse Ishøj, hvor Delawar Khan straffede Skanderborgs skruekastere, især Omar Hyat med hele ni seksere. Hans makker Ali Akhtar spillede kun andenviolin. Da Delawar blev grebet i forsøget på endnu en sekser var totalen 124. Pawan Kumar blev ikke længe, da han blev grebet i deep mid-off, så det var A Shah der blev makker til Ali Akhtar og de afviste alle Skanderborgs forsøg på at bryde igennem, mens de lagde 70 til totalen. A Shah dummede sig til sidst og gav Chr. Peck et simpelt returgreb, men det kunne ikke forhindre Ishøj i at vinde over Skanderborg med 5 stående gærder.
Trods nederlaget ligger Skanderborg stadig på 3. pladsen i Elitedivisionen, der føres af Svanholm efterfulgt af ubesejret KB, der vandt søndag over Albertslund.

Videohighlights Skanderborg                          Videohighlights Ishøj

1.division

Efter sejren over Kolding lørdag tog Ishøjs andet hold videre til Mikkelberg for at møde Husum. Husum stillede ellers op i en stærk formation med begge Müller brødre samt Renald Buss. Husum valgte at gå til gærdet først, men fik ikke nogen ønske start med to gærder nede for 9 og Lars Flemming Boldt ude for 0. Jürg Krüger der ellers sjældent gør sig bemærket på statistiken holdt sammen på halvlegen mens det kneb i den anden ende. Begge Müller brødre var ikke store bidragsydere så det var Mandurawala (26) sammen med Jürg der fik lidt gang i det. Efter Jürgs afgang for 39 var Husum i store problemer med 9 gærder nede for 112 men Hauke Müllers søn sammen med Thomas Wiese løftede totalen til 151.

Ishøj svarede igen med en gærdestand mellem Kiyani og Karamat på 44 og Kiyani og Ali Asghar Akhtar på 50 som gjorde at Ishøj kom godt afsted og passerede Husum for tabet af 5 gærder. Husum brugte hele 9 kastere i forsøget på at få Ishøj ude. Madurawala blev den bedste med hele 2 gærder.

Dermed indkasserede Husum deres andet nederlag i 1. division, men ligger på anden pladsen i halene på Svanholms andet hold. Med deres to sejre har Ishøj nu indtaget 3. pladsen.

Ishøj til marktræning........
T Singh b Y Ayub
Ishøj til marktræning........ 1
S Thanikaithasan c A Khan b D Khan
Ishøj til marktræning........ 2
Michael Pedersen i angreb
Ishøj til marktræning........ 3
Anders Bülow 4
Ishøj til marktræning........ 4
Rizwan Mahmood 4
Ishøj til marktræning........ 5
R Mahmood c AA Khan b D Khan
Ishøj til marktræning........ 6
Eksempel på marktab hos Ishøj
Ishøj til marktræning........ 7
K Mahmood c P Kumar b D Khan
Ishøj til marktræning........ 8
Chris Coombe 6
Ishøj til marktræning........ 9
C Coombe b A Shah
Ishøj til marktræning........ 10
O Hayat c AA Khan b P Kumar
Ishøj til marktræning........ 11
Anders Bülow 6
Ishøj til marktræning........ 12
C Peck b W Zakir
Ishøj til marktræning........ 13
V Sasitharan+ c AA Khan b P Kumar
Ishøj til marktræning........ 14
M Malik c V Sasitharan b A Bülow
Ishøj til marktræning........ 15
K Ejaz c V Sasitharan b A Amjad
Ishøj til marktræning........ 16
Anders Bülow smed en del korte bolde der på Skanderborgs beton pitch får opspring
Ishøj til marktræning........ 17
D Khan 6
Ishøj til marktræning........ 18
A Akhtar 4
Ishøj til marktræning........ 19
Tæt på
Ishøj til marktræning........ 20
P Kumar* c R Mahmood b C Peck
Ishøj til marktræning........ 21
Overbevisende appel fra C Coombe som ikke gav noget
Ishøj til marktræning........ 22
A Ahktar 4
Ishøj til marktræning........ 23
J Khan scorer det vindende slag
Back To Top