Ishøj, Svanholm og AB deltes om inde-U-mesterskaberernee 5

Ishøj, Svanholm og AB deltes om inde-U-mesterskaberne

  • Skrevet af: Nissen

1-inde-DM 016

Alle spillerne, der modtog præmier ved Inde-DM. Fra venstre bedste juniorspiller Delawar Khan, Ishøj, bedste ishøj- juniorspiller Zacharia Raja, bedste Skanderborg-juniorspiller  Nourshawa, bedste herning-junorspiller Oliver Damgård, bedste svanholm-juniorspiller Saif Ahmad, bedste drengespiller Hassan Ali, Ishøj, bedste ishøj-drengespiller Nabil Akhtar, bedste husum – drengespiller Rasmus Wunderlich, bedste husum – lilleputspiller Casper Müller, bedste svanholm-drengespiller Musa Mahmood, bedste lilleput Usman Kiyani, AB, bedste horsens- drengespiller Vitusan og bedste AB-lilleput Abubarkar Ghayyer

—————————————————————-

Mens Jylland sidste år satte sig på det hele, da Inde-DM for ungdom blev afviklet i Herning, så tog “kjøvenhavnerne” sig af det hele i år, således at arrangørerne Ishøj vandt juniorrækken, Svanholm drengerækken og AB var bedst hos lilleputterne.

Ishøjs uventede gevinst hos juniorerne.

1-inde-DM 020

Ishøjs juniorvindere

Ishøj var lige ved slet ikke at tilmelde et hold til indeturneringen øst og det så da også lidt skralt ud i begyndelsen. Men efterhånden fik klubben samlet et slagkraftigt hold, ikke mindst fordi klubben har fået tilgang af den afghanske flygtning Delawar Khan, der er et helt usædvanligt talent af sin alder. Stor muskuløs fyr, der slyngede sine venstrehåndsbolde lige ned i dækhullet hos modstanderne og ved gærdet med overbevisning, timing og smuk stil og aggression lynhurtigt scorede sine points. Han var helt i særklasse og akademidrengene fra vest og landsholdstrupdrengene fra øst blegnede til sammenligning.

Rækkens “finale” stod mellem Svanholm og Ishøj og sikke et antiklimaks. Svanholm ude for 69 i en blanding af forvirrede løb og gærdefald til Delawar og det passerede Ishøj uden tab i syv overe.

Forinden havde Svanholm spille et par jævnbyrdige, men knebent vundne kampe mod  Herning og Skanderborg, Ishøj derimod  fejede indledningsvist gulv med Herning, da jyderne var ved gærdet og præsterede 38, men det skulle blive spændende alligevel, for Oliver Damgård snuppede fire gærder for Herning. Havde det ikke været for Delawar Khan , der scorede 23 not out, havde Ishøj ikke vundet med sidstegærdet inde.

Så guld og sølv til Ishøj og Svanholm, mens Skanderborg slog Herning i en rimeligt spændende kamp om bronzen.

Slutstillingen

Ishøj               3 kampe   6 points

Svanholm       3        –      4  –

Skanderborg  3         –      2

Herning          3          –     0

Resultater

Ishøj  126 (Nabil Akhtar 29x, Ali Raza 24, Delawar Khan 22) over Skanderborg 73 (Marcus Knapp 20).

Svanholm 144 (Saif Ahmad 37, Jonas Henriksen 32, Abdullah Mahmood 24) over Herning 121 (Oliver Damgård 31, Dan Hedevang 22)

Ishøj 71/0 (Zacharia Raja 20x) over Svanholm 69 (Jonas Henriksen 24, Saud Munir 21x).

Skanderborg 118 (Shangeev Thas 39x, Marcus Knapp 42x) over Herning 91 (Oliver Damgård 32x).

Ishøj 39/4 (Delawar Khan 23x) over Herning 38 (Zacxharia Raja 4/7).

Svanholm 127/4 ( Saif Ahmad 37x, Saud Munir 35x) over Skanderborg 108 (Shangev Thas 31x, Marcus Knapp 23, Moshi 28 )

Drengene

1-inde-DM 027

Svanholms drengevindere

Af en eller anden grund er drengeturneringen altid den mest stemningsforladte. Her skyldtes det måske, at Svanholm fra starten satte sig på det hele og vandt sine kampe sikkert.

Rækkens “finale” stod ligesom hos juniorerne mellem Svanholm og Ishøj. Helt afgørende blev det, at Svanholm fik has på det førende ishøj-kort Nabil Akhtar grebet af keeperen allerede i første over. Så skulle det blive svært for Ishøj at indhente Svanholms indledende 106. Hassan Ali strittede imod med 36, men han red meget alene, så Ishøj ude for 76. En åbningsstand mellem Svanholms ubesejrede åbnere Musa Mahmood og Sami Ahmad  skaffede ret hurtigt Svanholm forbi de 50 og godt på vej.

På sin vej vandt Svanholm først over  Husum, der fik sine first strings Rasmus og Tobias hurtigt grebet ud. Så blev det kun til 25 – et stykke fra Svanholms 84.

I stævnets sidste drengekamp kunne Horsens skabe ravage ved at slå Svanholm, men også Horsens måtte give fortabt overfor rækkens bedst kastende hold og var ude for 63, hvilket Svanholm passerede uden gærdetab på seks overe.

Ishøj havde en lidt mere besværlig vej til “finalen” ved at være presset af Horsens, der dog tabte med 105-87 og af Husum, hvor Tobias viste lovende talent med 35x ud af 92. Ishøj måtte helt hen i  11 over for at passere igen takket være Nabil Akhtar og Hassan Ali.

Og så stod “wooden-spoon” kampen mellem Horsens og Ishøj. Her havde Horsens mere bredde end Husum.

Slutstillingen

Svanholm      3 kampe 6 points

Ishøj                3 ——-   4 ——

Horsens          3 ———-2 —

Husum             3 ———-0  —

Resultaterne

Svanholm 84 (Abdullah Mahmood 22) over Husum 25.

Ishøj 105 (Nabil Akhtar 35x, Hassan Ali 29x, Moez 20x) over Horsens 87.

Ishøj 94/2 (Nabil Akhtar 21x, Hassan Ali 20x) over Husum 92 (Tobias 35).

Horsens 127 over Husum 73.

Svanholm 106 (Sami Ahmad 21x, Musa Mahmood 20) over Ishøj 76 (Hassan Ali 36x, Saad 23)

Svanholm 64/0 (Musa Mahmood  20x, Sami Ahmad 22x) over Horsens 63/3

 

Lilleputterne

1-inde-DM 017

ABs lilleputvindere

Skal man have stemning og fest, så skal man se på lilleputterne. Og her foregik stævnet i en ret lille og intim hal med balkon, så drengenes ofte skingre stemmer gjaldede igennem.

AB vandt  – nok overraskende – ikke mindst fordi holdet tabte sin første kamp mod Horsens, men så magede resultaterne sig sådan, at det alligevel blev Bagsværd-holdet, der løb med guldet.

AB lignede ikke en mester i første kamp mod Horsens, hvor holdet ikke kunne jagte en total på 71 og var ude for 52. Men i holdet næste kamp mod Glostrup præsterede holdets esser brødrene Usman og Ghani Kiyani, så det blev til en total på 108 og da Ghani snuppede tre glostrup-gærder var Glostrup ude for 71.

Den sidste kamp mellem AB og Husum blev altafgørende, men noget gik galt for Husum, der måtte inkassere 147 og selv kun kunne lave 9.

Og sådan kunne AB vinde, selvom holdet havde tabt til stævnets sidst placerede hold Horsens

Glostrup sikrede sig sølv og Husum bronce. Rart for begge, men ikke mindst for Glostrup, for det er virkeligt mange år siden, at Glostrup har haft et hold med ved inde-DM. Holdets spillere er ret store, så forhåbentlig gror de hurtigt yderligere op, så de snart kan forynge Glostrups seniorafdeling.

Husum, der var virkelig op og ned, var ude for 37 mod Glostrup, der passerede for 4 gærder, mens Glostrup, der har en god styrke på kastesiden, ryddede Horsens for 50 og måtte bruge 5 gærder for at passere.

Og så klarede Husum sin broncemedaille ved at slå Horsens 91/3- 90.

Slutstillingen:

AB          4 kampe 4 points

Glostrup 4 ——–4 —-

Husum    4———2—–

Horsens   4 ———2

 

Resultaterne

Horsens 71 over AB 52 (Usman Kiyani 23, Liron 3/3)

Glostrup 58/3 over Husum 37.

Husum 91/2 (Casper 20, Liane 21x) over Horsens 90 (Liron 20).

AB 108 /Usman Kiyani 36x) over Glostrup 7p.

Glostrup 51/5 over Horsens 50 (Liron 23x)

AB 141 (Usman Kiyani 39x, Abubarkar Ghayyer 25, Ghani Kiyani 44x) over Husum 9.

 

 

 

Back To Top