Ishøj stormer frem i Twenty20-turneringen og er stadig ubesejret 7

Ishøj stormer frem i Twenty20-turneringen og er stadig ubesejret

  • Skrevet af: Alex Olsen

Svanholms  Basit Javed batter mod Herning

Skanderborg der tabte begge deres kampe ser ud til at være i krise

Ishøjs formand Asmat Ullah strålede som en lille forårs sol, da vi mødte ham efter formiddagens sejr over Skanderborg. ”Vi har nu vundet vores første 3 kampe, og dette uden vores formentlig bedste gærdespiller Monty Singh, der er blevet skadet under forårs træningen, jeg fornemmer en langt bedre holdånd, end der har været i flere år, og hvorfor ikke, jeg tror vi kan nå meget langt i denne turnering, hvor vi nu er det eneste ubesejret hold”, og så gik Asmat smilende videre i dagens tekst, hvor han også var vært for topkampen mellem KB og Skanderborg.

Rizwan Mahmood Slår en sekser mod KB

Resultaterne efter 3 runde i denne populære Twenty20-turnering er nu, at Ishøj er det eneste hold med maksimum, medens KB og Svanholm begge puster dem i nakken, hvor begge hold har tabt en kamp.  Helt galt ser det ud for Skanderborg, det allerede har tabt 3 ud af deres 4 afviklede kampe.

De danske sølvvindere ligner lige nu et hold uden selvtillid. I den første kamp tabte jyderne som omtalt til Ishøj. Selv om Ishøj kun formåede at score 93 for alle, lykkedes det kun for Skanderborg at lave 76  all out. Ishøjs kastning og markspil ser bedre ud end nogensinde. Det bliver spændende at følge holdet, når overantallet i den ordinære turnering bliver mere en fordoblet, så vil det vise sig, om holdet vil være i stand til at opretholde gejsten i alle 50 overs, kan man det, vil Ishøj komme til at blande sig i top-3 i år i den ordinære turnering.

Vejret i dag, årstiden taget i betragtning, var endnu engang med cricketfolket. Ganske vist var det koldt og blæsende, men da solen op ad dagen dukkede frem glemte vi, at vi kun var i april måned, og at vi kun skulle spille 4 Twenty20 kampe.

Der blev afviklet 2 kampe på både Ishøj og Svanholm, og efterfølgende kan vi konstatere, at spændingen er intakt i turneringen. De ”nøgne tal var, at Svanholm, efter en skrækkelig start med 3 ude for 13 var presset i bund, af et noget forynget Herninghold, der i sidste weekend overraskende besejrede Svanholm på egen bane- i starten så det ud som om, at Herningholdet ville gentage sejren fra sidste weekend. Men en fornem gærdestand af Saad Ahmad(56 på 50 bolde) og Taha Ahmed (27 på 34) fik spillet Svanholm tilbage i kampen. Holdet endte med 138 for 6.

Op og ud. Basit Javeed mod Herning

Denne total havde Herning svært ved at leve op til, da kun talentfulde Magnus Kristensen med 43 på 46 bolde, viste hvordan man skulle føre battet. Herning endte med 93 for 7 og tabte kampen med 45 runs.

I den anden kamp på Svanholm Park vandt Herning en sikker sejr på 7 stående gærder over AB. I denne kamp var ABs Annique Uddin (29 på 27 bolde) igen toneangivende på et lidt tamt AB.hold med et forbedret offensivt spil, som lover godt for ham og AB i den kommende sæson. Hernings bedste bowlere var Nicolaj Damgaard og Jeppe G. Nielsen med 3 gærder hver for 11 og 16 points. AB scorede først 97 for alle, og Herning overtrumfede denne score efter 18 overs med en meget offensiv Nicolaj Damgaard med 51 på 31 bolde.

Da skribenten efter en kold formiddag på Svanholm Park, hvor det kun var vejr til at sidde i pavillonen, begav sig ud til Ishøj, var solen dukket op fra en klar himmel, og her var meldingen, at Ishøj stadigvæk var i spillehumør, og som tidligere nævnt havde besejret Skanderborg med 17 points. Efterfølgende skulle braget mellem sidste års to bedste danske hold KB og Skanderborg stå til skue.

Nicolaj Damgaard Herning kastet ud mod AB

Lad det være understreget med det samme, Skanderborg virkede lammet, ikke fordi at KB.holdet var lige så giftig i kastning og markspil som i sidste sæson. Mange af Skanderborgs spillere virkede lidt ude af form, eller måske nærmere havde de ikke den glød, som har været holdets varemærke de sidste par år – Frederik Klokker måtte se sit gærde falde for kun 8 points totalt i de to kampe, og han virkede ude af form teknisk set og var for langt fra boldens linje generelt. Takket være et slagorgie fra Rizwan Mahmood med 59 not out endte Skanderborg med anderkendte 125 points for 5 gærder. Denne total overgik KB forholdsvis smertefrit i over nummer 18 for tabet af 4 gærder (A. Venkatesh) fortsatte sin gode udvikling fra sidste sæson med 43, men dagen bedste gærdepræstation stod Shehzad Ahmed for KBeren var fra starten i den gode og velovervejede spillestil, hvor han turde spille sine stød, med den risiko, det nu engang er, han scorede 51 flotte points. KB 126 for 4.

 

Jørgen Jønsson

 

Back To Top