Amicia Clere

Ishøj stod for endnu en flot indsats denne gang i elitedivisions-premieren

  • Skrevet af: Alex Olsen

KBs Keith Dabengwa ser ikke særlig sikker ud

Spillede uafgjort mod sidste års mestre KB i noget af en gyserkamp i Albertslund

Det kan godt være, at Albertslund har en lidt uberegnelig forårs pitch, som KB i denne sæson bruger som hjemmebane efter aftale med klubben på vestegnen.

Om det var pitchen der gjorde kampen til det meget spændende opgør, skal lade være usagt, men underholdende var kampen. Selvom vi ikke fik set det helt store gærdespil i dagens opgør, som hele dagen foregik i flot solskin til kampens sidste kast.

I den sidste over stod Ishøjs meget talentfulde allrounder  Delewar Khan over for noget af en udfordring. KB var 141 for 8 da der manglede 3 overs, og det lå ligesom i luften, at den kamp ville de regerende mestre køre hjem. Men en blanding af god tæt bowling af Ishøj og ikke mindst en meget tændt Delewar Khan, som bowler en meget fjendtlig gang venstrehånds pace, ville det anderledes. At så KBs næstsidste gærdespiller absolut skulle løbe en risikabel ener, da der manglede 5 bolde, var Ishøjs held. Men arbejdet skulle gøres færdig, og da Delewar Khan clean-bowlede KBs sidste gærde, var den sjældne uafgjorte cricketkamp en realitet.

Ishøjs bowler Delewar Khan angriber KBs gærdespiller Yasir Iqbal

Ishøj måtte kæmpe for hver eneste point, og holdet er godt klar over, at hvis man vil være med i toppen, skal man bestræbe sig på, at bruge alle 50 overs. Selv om holdet kun klarede de 41 overs, var det ikke sådan, at man i flæng forærede sine gærder væk. Man prøvede virkelig at forvalte holdets gærdespil så godt man nu kunne. Således fik den fra Svanholm nyankomne Matti Malik lov til at batte nummer 3, hvor han havde det virkelig svært med at få scoret nogle point – scorede 9 på 43 bolde inden han blev bowlet ud. Både Parwan Kumar (26 på 36 bolde) og Delewar Khan (27 på 29 bolde) gjorde det godt. Ishøj endte på 152 for alle. Bedste KB kaster var Aftab Ahmed, der åbenbart døjer med en skade i foden, og derfor bowlede i nedsat tempo og set udefra nærmest offcuttere godt ude på offsiden. Han tog 5 gærder for 46 .

Man fornemmede lidt, at Ishøjs total, på denne bowlerpitch godt kunne give en lige kamp, med tanker om, at Ishøjs kasteside virker mere farlig end i mange sæsoner.

KB havde da også problemer med scoringstempoet og var 5 gærder ude for 60. På dette tidspunkt var der god gejst og tro hos Ishøj-mandskabet. KB træner Keith Dabengwa, og et par gode makkere i A. Venkatesh (27), Yasir Iqbal(23) og Jojjo (25) havde fornuftig nok besluttet, at det var ham, der skulle blive derinde og bevare hovedet koldt. Denne forsikring mistede Keith dog, da han lidt unødvendigt løftede bolden op i luften og blev grebet. Og så er vi tilbage ved referentens indledning, hvor spændingen steg til store højder, og for en sjælden gang førte til en uafgjort kamp, som måske viser, at der muligvis bliver mere spænding i elitedivisionen end vi har forudset.

Bedste bowlere hos Ishøj var A. Shah (3 for 43) og Delewar Khan (2 for 32).

I den anden kamp lignede Nørrebro en vinder, men AB ville ikke overgive sig

ABs anlæg stod under vand. Så man enedes med Nørrebro om at spille kampen i Glostrup.

ABs U.Ali i et splitsekund bliver bowlet af Nabil Ghulam

Nørrebro gjorde comeback i elitedivisionen med 188 for alle. Her var det klubbens nyerhvervelser Kamran Ejaz (87), Saad Hafeez (49) der udmærkede sig. Men nok så overraskende var der comeback til formand Irfan Alis broder Rasid, der for år tilbage var en af klubbens støtter. Dette comeback blev dog spoleret noget, da Rasid under sin gærdetur fik en skade og måtte trække sig. ABs to bedste kastere var Anique Uddin (4 for 28) og Fazan Ahmed (4 for 32).

En af Nørrebros nye spillere Kamran Ejaz var med sine 87 points tæt på at blive matchwinner

AB passerede Nørrebros total i næstsidste over 189 for 9 med en koncentreret topscorer Anique Uddin med 54, så kan Nørrebro ærgre sig over at 40 ekstra nok kostede holdet sejren- Nabil Ghulam bedste kaster med 4 for 34.

Jørgen Jønsson

(redigeret CKM)

 

Back To Top