Ishøj spillede mod KB efter devisen "højt at flyve dybt at falde"

Ishøj mod KB “højt at flyve dybt at falde”

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Ishøj kæmpede forgæves mod KB

Ishøj spillede mod KB efter devisen "højt at flyve dybt at falde" 1
Op i luften og ud med Delewar Khan

Efter de første 12 overs så det virkelig godt ud for Ishøj i dagens kamp mod topholdet KB.
KBs kastere virkede rådvilde og de to Ishøjåbnere J. Khan(46) og Adeel Akhtar (11) gjorde det svært for KB, 63 viste totalen inden det første Ishøjgærde gik. Vi ved, når det handler om Ishøj, at holdet meget sjældent batter deres 50 overs. Det gjorde de heller ikke i dag, langt fra, kun 30 overs blev det til. Efter den gode start, så var ballet stort set færdigt, inden alle nåede på ”dansegulvet”. En kombination mellem god kastning, da chokket havde lagt sig, og med hjælp af gaver fra ishøjspillerne, blev denne kamp hurtigt en ”dag på kontoret” for topholdet KB.

Ishøj spillede mod KB efter devisen "højt at flyve dybt at falde" 2
Spillerne hopper højere end dommerens finger

Ishøj var ude for 124 på de omtalte 30 overs, Anique Uddin tog 3 for 19, Amjad Khan 2 for 18, og Bashir Shah 2 for 22 for KB.
Førstegærdet hos KB P. Sarangal (39 retd not out), S. Ahmed (42) og Keith Dabengwa (27 not out) lidt længere nede sørgede for en sejr på 6 stående gærder efter 22 overs som blev en tidlig fyraften.

Skanderborg vandt over Nørrebro i et sandt pointorgie

Der var mere slag i den i opgøret Skanderborg-Nørrebro

I Skanderborg fik Rizwan Mahmood endelig fat med sit hårdtslående spil mod Nørrebro. Skanderborg scorede 360 for 7 hvor Rizwan lavede de 153 på 115 bolde, Rizwan lavede 9 firer og 8 sekser i sin store og kraftfulde halvleg.

Denne halvleg var nok lige i overkanten af hvad Nørrebro magtede? Men holdet kæmpede ufortrødent videre og endte med 312 for 9 med brødrene Waqas(69) og Saad Hafeez (53) og den nylig udtaget landsholdsspiller Mayer (48) som de højeste pointscorer. Sjovt nok med hr. Mayer, han er jo udtaget som legspinner, hvor han i dag nærmest blevet slået til ”plukfisk” ( 1 for 60 på 4 overs) men her gjorde han sig som gærdespiller, til landstræneres orientering. A, Amjad tog 3 gærder for 48 som Skanderborgs bedste kaster.

Skanderborg vandt kampen med 48 runs.

I 1. division vandt Ishøj 2 over Husum med 3 stående gærder.
Jørgen Jønsson

Back To Top