Ishøj som var en af sæsonens succesklubber har altid satset på ungdommen

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Topkampen mellem KB og Skanderborg blev aflyst men spændingen i bunden er stor 28Marcus Knap giver sit gærde væk til Ishøjbowler
Overbevisende sejre til KB og Svanholm  over bundholdene AB og Nørrebro 7Nørrebro-holdet som blev hyldet i pausen i kampen Nørrebro-Svanholm, holdet vandt serie 2-Twenty20-turneringen

I klubbens 43-årige levetid har det altid været med Asmat Ullah ved roret

Ishøj kom og sejrede.........Nu med video 1 Asmat Ullah omgivet af unge og ældre Ishøj-spillere

For første gang i Ishøjs crickethistorie kan klubben nu også tilføje en velfortjent DM-titel på deres CV.  Syv gange har den initiativrige klub vundet de danske ungdomsmesterskaber udendørs, men den fornemmeste skalp tog vestegnsklubben nok, da man i august måned suverænt vandt den første landsomfattende officielle Twenty20-turnering, hvor holdet gik ubesejret gennem turneringen.

Ishøj, eller nærmere Asmat Ullah, har i hele klubbens historie, altid lagt stor vægt på ungdomsarbejdet. En af grundene til klubbens gode forhold til kommunen, bunder ikke alene i resultaterne og integrationen af kommunens børn i forhold til foreningsarbejdet, men lige så meget fordi klubbens ungdom altid bliver positivt omtalt i Ishøj Kommune.

”Vi sætter en stor ære i, at vores unge opfører sig ordentlig når de optræder i klubbens haller og andre anlæg, jeg har altid personligt sørget for at denne linje bliver gennemført uanset om vi træner eller spiller kamp” udtaler klubbens formand Asmat Ullah.

Nu skal vi ikke i denne omgang kåre den meste succesrige klub i denne sæson- Svanholms resultater taler måske for sig selv, men det arbejde Ishøj har udført i år, ville i så fald som minimum rangere klubben helt i top.

Ishøj, Svanholm og AB deltes om inde-U-mesterskaberernee 3 Ishøj har også vundet en del indendørs medaljer

”Vi er naturligvis stolte og glade over vores ”Twenty20-mesterskab”, og det betyder utroligt meget for klubben, at vi netop i denne disciplin gik helt til tops. Men lige så meget betyder det over for kommunen, hvor vi har et fint forhold til borgmesteren, som tit roser vores arbejde, og mange gange trækker os frem som gode eksempler for idrætten i Ishøj” fortsætter Asmat Ullah.

På spørgsmålet om hvor langt Ishøj kan gå til næste sæson med dette gode førstehold, som især gør sig bemærket i form af et par rigtige gode og hyper farlige bowlere, hvor i sær venstrehåndspaceren Delewar Khan har vist stor styrke. Holdet har dog stadigvæk nogle problemer med at bruge alle overs i den ordinære 50 overturnering, hvor man dog i den sidste kamp mod KB, var i stand til at batte i alle 50 overs.

” Vi er godt klar over, at vi skal have rettet dette problem med at kunne batte i alle 50 overs, men samtidig skal vi jo også lade være med at tage brodden ud af vores gode offensive gærdespillere. Der er tale om en balance mellem det at være offensiv under kontrol, i forhold til vores spil i ”Twenty20-spillet” og så til den omstilling det jo er, hvis vi skal op i top-3 i næste sæsons ordinære turnering”  Slutter Asmat Ullah.

Jørgen Jønsson

Back To Top