Ishøj kom og sejrede.........Nu med video

Ishøj kom og sejrede………Nu med video

  • Skrevet af: Peter Power

Video highlights Herning v Ishøj                                               Video highlights Skanderborg v Ishøj

‘Det var en vigtig dag for Ishøj i Skanderborg, hvor de med sejre kunne sikre sig den første DM i T20. Men det var gråt og vådt og i den første kamp mod Herning blev det til 2 regnvejrspauser, der gjorde at Hernings halvleg blev reduceret til 15 overs. Senere om dagen blev det rigtigt koldt og dommerne måtte have jakkerne på. Det var ikke sommervejr.

Herning stillede med sit sædvanlig hold dog uden “de gamle” spillere. De vandt lodtrækningen og sendte Ishøj til gærdet. Ishøj fedter bestemt ikke fra starten. Tværtimod er deres spillestil lagt hen mod de store slag, hvilket har betydet at de har svært ved at håndtere 50 overs kampe. Derfor svingede både Pawan Kumar og Delawar Khan battet fra starten. Med 28 på tavlen gik det galt for Pawan, mens Delawar (46) fortsatte med sine 8 grænseslag, godt støttet af Taranjilt Singh (26). Men alting får en slutning og Ishøj mistede gærder jævnt hen, hvor alle gav bidrag til totalen. Hernings spinnere Nikolaj Damgaard og JG Nielsen tog tilsammen 5 gærder, men måtte også betale prisen. Det samme gjaldt Raizul Saumy. Med et par store slag til sidst fra Siddarth Mayar nåede Ishøj oppe på 152 for 9 på 19 overs. Mere kunne det ikke blive til pga regnen. Det betød også, at Hernings halvleg måtte skæres ned til 15 overs og en taget score på 135 efter DL metoden. Herning startede med Simo Ivetic og Nikolaj Damgaard, som er kendt ikke på at spilde tiden. Men Nikolaj ramte kun én rent før at sendte en lodrette op i luften, som kaster Dewalar Khan selv greb. Simo fik heller ikke succes. Nej det blev Magnus Kristensen (37) der holdt flaget oppe, men der var ikke andre bortset fra Oliver Hald som bidrog med points. Med to løbet ud kneb det Herning at holde trit og de sidste gærdespillere kunne ikke producere de store slag, der var nødvendige. Herning endte på 123 for 9 og tabte derved med 11 points efter DL.

Ishøj havde den ene sejr, men kunne ikke være sikker på mesterskabet, hvis ikke de slog Skanderborg. De kunne efter eget udsagn ende lige med KB, hvis KB vandt alle de sidste kampe. Skanderborg stillede dog igen med et amputeret hold pga. afbud og måtte nøjes med 10 mand, da 11 manden blev kaldt til sygehuset. Der var ingen live score, da regnskabføreren Shahid var ved at blive far. Ishøj vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet først. Denne gang var det ikke Delawar Khan, der førte an i løjerne, men Pawan Khan (68) som fik fat i Skanderborgs kastere. Delawar faldt ved 37, grebet i dybet, men Taranjit Singh (24) var en god støtte til Pawan som med 11 grænseslag løftede Ishøj oppe på 109 før Pawan blev grebet. Så mistede Ishøj hurtigt nogle gærder, men Javid Kahn (24), Siddath Mayar (13) og til sidst Waseem Zakir (12) løftede Ishøj hen til sluttotalen 203. Kamran Mahmood var den kaster, der klarede sig bedst med 4 for 25, mens Anders Bülow ikke havde den bedste dag med 1 for 50.

Anders Bülow, som er kendt for at slå hårdt til bolden, blev sendt ind og åbne sammen med Chr. Peck. Ingen af den fik succes og blev grebet i forsøg på at forcere. Til gengæld havde Shangeev Thas (22) godt fat i Ishøjs kastning, hvilket gav lidt optimisme, men Shanggev blev desværre løbet ud ved 39 på tavlen. Kamran Mahmood viste sine intentioner med en sekser, men det blev ikke til meget mere. Bror Rizwan (22) var nok den sidste som kunne vende kampen og var godt i gang, men fik så en fuldsejler, som af flere mente var over hoftehøjden, men blev ikke dømt, da slaget blev grebet dybt af Javid Khan. Så var løbet kørt for Skanderborg, da de sidste gærdespillere fik totalen oppe på 100, før Norr blev grebet på grænsen af Javid Khan nonchalant med en hånd. Sejren var hjemme for Ishøj, der højlydt fejrede, at de havde vundet turneringen. Wassem Zakir var farlig som kaster og endte med 3 for 21, mens Siddarth Mayar fik 2 for 7.

Nu skal Ishøj koncentrere sig om at omlægge deres aggressive spillestil om, således at de kan vinde kampe i 50 overs turneringen, hvor de pt. ligger sidst.

PP

Taranjit (Monty) Singh bowled N Damgaard 26
Delawar Khan c A Mangal b R Saumy 46
Ali Shah c OD Hald b R Saumy 13
Adeel Akhtar lbw JG Nielsen 5
Asad Mangal bowled J Khan 9
Glenn Hedevang bowled W Zakir 3
Stig Hedevang run out (S Mayar) 7
Pavan Kumar cutter Anders Bülow til 6
Pavan Kumar sweeper til 4
Taranjit Singh bowled K Mahmood 24
Qaisar Rana c K Mahmood b S Thas 16
Javid Khan c K Mahmood b C Peck 24
Shangeev Thas run out (S Mayar) 22
Rizwan Mahmood 6
Fuldsejlren til Rizwan Mahmood og slaget som bliver grebet
Morten Bülow bowled S Mayar 4
Noor a c J Khan Adeel Akhtar 9
Ishøj T20 mestre 2017
Back To Top