Ishøj kæmpede forgæves 11

Ishøj kæmpede forgæves

  • Skrevet af: Peter Power

Videohighlights     Ishøj      Herning

For en gangs skyld var der ingen regn i Herning, men når solen ikke var til stede, var det koldt på grund af vinden. Ishøjs formand udtrykte efter kampen, at det er altid koldt i Herning.

Ishøj vandt lodtrækningen og sendte Herning til gærdet. Herning startede ellers godt med Nicolaj Damgård, men Ishøjs kastere holdt ellers Herning stille. Det lykkedes ellers Nicolaj at score 2 grænseslag, men straks efter forsøgte at styre en kort bold ned til third-man dog sendte han bolden til første slip. Glen Hedevang blev hurtigt fanget ben for og begge Saumy brødrene blev grebet af keeperen. Ishøj var kastemæssigt ovenpå, især da Per Pedersen sendte en bold lige til square-leg var Herning i problemer med 5 gærder nede for 60. Ramesh Lakmal (93) afviste Ishøjs forsøg og sammen med Oliver Hald langsomt fik Herning ud af problemerne. Da Ishøj var nødt til at bruge andre kastere steg selvtilliden hos Herning og det gav flere grænseslag. Lakmal og Hald overtog styringen og trykkede på speederen. Tilsammen lavede de en gærdestand på 140 før Lamals forsøg på at nå sit century fejlede ved at blive grebet på grænsen. Oliver Hald fortsatte sammen med Jacob Larsen (18) med at holde Herning kørende. Efter Jacob blev grebet ud forsøgte halen at støtte Oliver, men gærderne faldt og Oliver blev selv kastet ud i forsøget på et vippeslag. Herning mistede sit sidste gærde på den sidste bold og endte med 247.

For Ishøj var en god start en nødvendighed, men det fik de ikke. Paul Kumar blev kastet ud med en yorker fra Oliver Hald på første bold. Ulykkerne for Ishøj fortsatte da Akhtar blev grebet ud på en ultra kort bold fra Hald og Karamat blev kastet ud på den næste bold. Shah blev fanget ben for på Lakmals kastning, mens Oliver Hald kastede Ejaz. Kort efter blev Khan grebet på Halds kastning og nu var Ishøj 6 gærder nede for 24. Nu regnede man at komme snart  hjem, men Ishøj kæmpede videre med keeper Akhtar og J Khan, som gik aggressivt til værks. Khan endte med at blive grebet, men halen bed fra sig. Med 9 gærder nede for 119 blev Ishøj afskrevet, men Zakir og Ayub holdt fast og Hernings kastere var slet ikke farlige mere. Der blev scoret og man mærkede, at der kunne blive lidt spænding om resultatet, men så drivede Zakir bolden lige i hænderne på Oliver Hald og Ishøj tabte med 66 points. Oliver Hald blev dages mand med 6 gærder for 42 plus 82 points ved gærdet.

1. division

I Husum var Soranerne på besøg og de valgte at gå til gærdet først, men fik ikke den bedste start. Med 2 løbet ud og O Peters i sving var Soranerne i problemer med 6 gærder nede for 77, men ingen i Soranernes gærdeorden kunne blive hængende og Soranerne var ude for 99. Husum tabte ellers 3 gærder, da de passerede Soranerne med Lars Fleming Boldt 56 not out.

Ishøj kæmpede forgæves
Nicolaj Damgaard c P Kumar b Y Ayub
Ishøj kæmpede forgæves 1
G Hedevang lbw b Y Ayub
Ishøj kæmpede forgæves 2
R Saumy* c AA Akhtar b A Shah
Ishøj kæmpede forgæves 3
Rames Lakmal 6
Ishøj kæmpede forgæves 4
Oliver Hald 4
Ishøj kæmpede forgæves 5
Ramesh Lakmal 6
Ishøj kæmpede forgæves 6
R Lakmal c J Khan b W Zakir
Ishøj kæmpede forgæves 7
A Karamat b OD Hald
Ishøj kæmpede forgæves 8
J Khan 6
Ishøj kæmpede forgæves 9
K Ejaz b OD Hald
Ishøj kæmpede forgæves 10
A Akhtar c D Kølbæk b OD Hald
Ishøj kæmpede forgæves 11
P Kumar* b OD Hald
Back To Top