Invitation til Nykøbing Mors Camp

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Kære klubber

I år sker det! Efter flere års corona-forårsagede aflysninger, er det nu endelig blevet muligt at afholde Nykøbing Mors Camp.

DCF inviterer derfor i samarbejde med Nykøbing Mors Cricket Club alle landets U13 spillere med til 5 dage spækket med cricketøvelser, -lege og kampe, sjove aktiviteter og hyggelige stunder med andre cricketinteresserede jævnaldrende i naturskønne omgivelser. Alle – uanset niveau og kendskab til cricket – kan være med.

Praktiske informationer

Arrangementet afholdes i Nykøbing Mors Cricket Clubs faciliteter og finder sted i første uge af folkeskolernes sommerferie (uge 26) fra mandag den 27. juni til fredag den 1. juli 2022. Transport til og fra koordineres for dem, der kommer langvejs fra.

DCF giver kost og logi til alle deltagere, og ungdomsspillerne skal i løbet af ugen overnatte på deleværelser (5- eller 6-personers værelser) på Danhostel Nykøbing Mors. Har du ønsker til kost (allergener mm.), så efterkommes dette naturligvis.

Kender du nogen, der skal med?

Deltagelse er gratis og tilmelding sker per mail til carsten@cricket.dk. Seneste tilmeldingsdato er den 30. maj 2022, men skriv gerne hurtigst muligt for at være sikret en plads.

Finder man sidenhen ud af, at man ikke kan deltage på campen alligevel, skal afmelding ske senest 6. juni 2022. Sker afmelding senere end dette, vil man blive opkrævet et afmeldingsgebyr på 1000 kr.

Ledere og forældre fra deltagende klubber

Vi har altid brug for engagerede forældre og ledere, derfor åbner vi for, at forældre og ledere kan deltage på campen i rollen som hjælpere – har du lyst til det, så ræk hånden op!

Vi ser frem til endelig at kunne gennemføre Nykøbing Mors Campen og håber at se dig!

Back To Top