Nykøbing Mors lejr

Invitation til Nykøbing Lejr

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Kære klubber

Vi gentager succesen i år! Sidste år afholdte vi en fantastisk sommerlejr i skønne omgivelser på Mors, det vil vi gerne gøre igen. Formatet er nogenlunde det samme, men læs mere om det herunder.

DCF inviterer i samarbejde med Nykøbing Mors Cricket Club alle landets U13 spillere (mellem 10-13 år) med til 5 dage spækket med cricketøvelser, -lege og kampe, sjove aktiviteter og hyggelige stunder med andre cricketinteresserede jævnaldrende i naturskønne omgivelser. Alle – uanset niveau og kendskab til cricket – kan være med.

Praktiske informationer

Arrangementet afholdes i Nykøbing Mors Cricket Clubs faciliteter og finder sted i første uge af folkeskolernes sommerferie (uge 26) fra mandag den 26. juni til fredag den 30. juni 2023. Transport til og fra koordineres for dem, der kommer langvejs fra.

DCF giver kost og logi til alle deltagere, og ungdomsspillerne skal i løbet af ugen overnatte på deleværelser (5- eller 6-personers værelser) på Danhostel Nykøbing Mors. Har du ønsker til kost (allergener mm.), så efterkommes dette naturligvis.

Skal der nogen med fra din klub?

Deltagelse er gratis og tilmelding sker per mail til Carsten. Seneste tilmeldingsdato er den 24. april 2023, men skriv gerne hurtigst muligt for at være sikret en plads.

Finder man sidenhen ud af, at man ikke kan deltage på lejren alligevel, skal afmelding ske senest 15. maj 2023. Sker afmelding senere end dette, vil man blive opkrævet et afmeldingsgebyr på 2000 kr.

Ledere og forældre fra deltagende klubber

Vi har altid brug for engagerede forældre og ledere, derfor åbner vi for, at forældre og ledere kan deltage i lejren i rollen som hjælpere – har du lyst til det, så ræk hånden op!

Back To Top