Ingen overraskelser søndag

  • Skrevet af: Peter Power
Magnus Kristensen 4
En svær chance
Magnus Kristensen 4
Sreeram Radhakrishnan c Gerrit M b Hauke M
Kasper Rubin 4
Magnus Kristensen 6
Magnus Kristensen c Paul Warman b Casper Müller
Jakob Rubin lbw b Dineth M
Narongchai Gaj Nielsen b Dineth M
Dagens tætteste løb
Ivan Kristensen lbw b Hauke Müller
Hauke Müller kaster stadig hårdt som 57 årig
Daniel Klitgaard lbw b Hauke Müller
Kasper Singh st Jörg K b Dineth M
Lars-Flemming Boldt c Sreeram R b Magnus Kristensen
Tom Wiese b Magnus Kristensen
En chance ?
Josch Jensen 4
Gerrit Müller 6
Josch Jensen 4
Josch Jensen c Daniel K b Narongchai Gaj Nielsen
Hauke Müller 6

Der spillet en del kampe søndag hvor de fleste var øst for Storebælt. I vest var der dog en kamp i 1 division hvor de jyske hold Husum og Esbjerg mødt hinanden på Mikkelberg. Det var perfect cricket vejr med solskin, ikke for varmt og overaskende for Nord Friesland næsten ingen vind. De mange vindmøller stod stille. Den store bane var kortklippet og hurtig. Esbjerg vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet.

Esbjerg fik en god start takket være en aggressiv anfører Magnus Kristensen (59), der straffede Lars-Flemming Boldt og Ole Peters. Mads Slepsager (5) var kun en støtte pædagog. Uden nogen gennembrud vendte Husum til Hauke Müller, der netop fejrer sin 50. sæson som aktiv spiller i Husum uden pauser. Hauke slog til og fik Mads grebet. Snart efter kunne Sreeram (6) ikke dy sig mod Hauke og blev grebet tæt på grænsen af bror Gerrit. Magnus fortsatte med at score points og Husum begyndte at bruge spin først i form af Paul Warman mens Haukes søn Casper Müller også kastede. Med 69 på tavlen blev Kasper Rubin (13) fanget ben for af Paul og blev erstattet af bror Jacob der sammen med Magnus løftede totalen til 104 hvor Magnus drivede Casper og blev grebet i cover. Hurtigt efter blev Jacob fanget ben for af Dineth Madurawala, hvis spin voldte kvaler for flere og gærderne begyndte hurtigt at falde. Hauke kom tilbage og fangede både Ivan Kristensen (8) og Daniel Klitgaard (2) ben for og sluttede dagen med 4 for 17 på 5 overs. Det må siges at være gangske godt af en herre der har spillet i Husum i 50 år! Dineth endte halvlegen ved at få Kasper Singh (2) stokket ud af Jürg Krüger og dermed fik 3 gærder for 9 på 7 overs. Esbjergs total blev på 132.

Det begyndte ikke godt for Husum da Lars-Flemming Boldt cuttede sin første bold med kant som blev fremragende grebet med en hånd af Sreeram i slip. Tom Wiese kom til og 3 bolde senere blev Magnus Kristensens andet offer med en bold der røg igennem forsvaret. Josch Jensen (50) i den anden ende fik nu følgeskab af Gerrit Müller (59*) og de begyndte at dominere kastningen og uddiskede en række af grænseslag. Især Gerrit imponerede med grænseslag langs jorden med drives og cuts. Tilsammen havde de en gærdestand på 97 indtil Josch kunne ikke holde fingrene fra en kort bold i off som var udenom og sendte denne i hænderne på point. Hauke kom til og var med til at sikre sejren med et par grænseslag, men det var Gerrit der slog det vindende slag.

Video highlights Husum v Esbjerg

Elitedivisionen

KB og Albertslund mødte hinanden på Køges bane da KB’s bane kunne ikke spilles på. KB vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. En god åbning på 82 blev resultatet da Zameer Kahn (40) blev grebet på Imtiaz Ali’s kastning der endte med at få fem gærder. KB fortsatte med at score points med Saif Ahmad (65), Lucky Malik (69), Brian Chari (42) og Saran Aslam (33). Efter de 50 overs lød totalen på 299. Der var ingen på Albertslunds hold der rigtig fik fat i KB’s kastning. Efter en rimelig åbning på 25 faldt gærderne jævnligt og det var Bashir Shah med sine left-arm skrue kastning, der gjorde indhug, med 5 gærder for 8 points på sine 10 overs. Det gjorde at Albertslund var ude for 135.

Skanderborg på dobbelttur mødte søndag Soraner på Gentofte stadion efter at havde besejret Glostrup lørdag. Soraner vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet, noget som passer Skanderborg. Nikolaj Damgaard åbnede som sædvanligt sammen med Monty, men i dag var han ude allerede efter 5 bolde. I stedet tog Monty Singh (63) og Shangeev Thani (73) teten og lagde 148 på totalen. Begge faldt næsten samtidigt, men Michael Pedersen (42) og Rizwan Mahmood (39) fortsatte indtil 235 var på tavlen. Kamran Mahmood havde en elendig weekend med 0 i går og kun 1 i dag. Det kneb resten af holdet at lavere større halvlege, da der kun resterede få overs, så Skanderborg måtte nøjes med 262. Men Soraner viste sig ikke at være nogen nem “push-over” Soraner var ellers 85 for 3 takket være Ronaq Taneja (34) og Parag Naithani (27) men da de faldt og et par gærder mere havde de mistet 7 gærder for 89. Så tog anfører Naveen Bobburi(55) fat sammen med Pankaj Singh (43*) og lagde 93 til totalen. Anders Bülow fik sit eneste gærde ved at få Bobuuri grebet og så faldt modstanden og Soraner var ude for 201.

1 division

Ud over Esbjerg og Husum mødte Ishøjs andet hold AB på Ishøjs bane. Ishøj gik første til gærdet og takket være Ali Akhtars 63 og Zaheer Akhtars 58 samt Jahangir Ashrafs 29* kunne tavlen vise 197/8 efter 50 overs. AB til gengæld havde kun Mukarram Hussein med sine 40 points som topscorer. Ingen andre kunne score mere end 19 og det betød at Albertslund var ude for 139. Raja Sana tog 3 for 10, mens stjernen var Zaheer Akhtar med 4 for 24.
KBs andet hold kom ikke i kamp mod Copenhagen, da Copenhagen meldte afbud dagen før på grund af 4 spillere lå syg.

Back To Top