Ingen overraskelse 27

Ingen overraskelse

  • Skrevet af: Alex Olsen

Det var det skønneste sommervejr som omkransede Esbjerg til dagens kamp mod Husum. Kampen var sat tidligere end programmet så banen var våd fra duggen. Husum manglede en del profiler så de var svækket til dagens kamp mod et fuldt besat Esbjerg hold. Husum valgte at gå først til gærdet med Lars Flemming Boldt som fremfører, men i dag forsøgte han at angribe Van Zyl svingbowling for tidligt og sendt bolden opad og blev grebet. Esbjerg gjorde hurtig mere skade derefter da Warmer og Hauke Müller begge blev fanget benfor. Jürg Krüger og Finn Kleissl fik stabilitet tilført men ikke for længe. Finn Kleissl gav et simpelt returgreb til NG Nielsen. Flemming Wiese kom til  og fik tillagt 24 points til totalen før Jürg blev grebet. Herefter gik det lidt stærk. Khan blev i den ene ende mens gærderne faldt i den anden. Husum blev kastet ud for bare 83 på godt og vel 2 timer. NG Nielsen endte med at tage 3 for 28.

Esbjerg gik til sagen med det samme med Henrik Øre mens “Krølle” Nielsen var ikke heldig og sendte bolden til Jürg Krüger som i dag ikke var keeper. M Slebsager kom til og sammen med Øre fik gang i scoringen. Henrik Øre blev dog kastet ud af Finn Kleissl som i de sidste 5 kampe for Husum har kastet off-spin. Flemming Wiese kastede sine bløde spin fra den anden ende og Hadzimesinovic missede en fuldsejler og blev fange ben for. ellers fik vi den sjældenhed at se Jürg Krüger kaste en over med off spin uden succes. Jakob Rubin kom ind og fik Esbjerg hen til sejren inklusiv en sekser……

Da kampen var forbi efter 3 timer var der tid til at kigge ind til Kolding, som spillede mod Ishøj 2, der kæmper mod at undgå nedrykning. Det var muligvis derfor at de sendte Kolding til gærdet. En beslutning de nok fortryd med en Christo Botma i hopla. Godt nok fik Ishøj 3 gærder nede for 63, men Stefan Langholz var også i humør til at score points. Blandt andet scorede Stefan 3 seksere i stribe på AA Akhtar, men det gik ikke med den fjerde. Christo fortsatte med at sende bolden ud af banen. Desværre sendte han en bold langt ind i en af haverne og ramte en af beboerne på benet. Skaden var lille, en bare “av”, men det understreger at Kolding mangler net visse steder på banen for at forhindre sådanne hændelser, men kommunen har ikke været samarbejdsvillige. Nu kommer der en klage fra beboerne og sammen med klubben bør der nu ske noget. Det er ikke det eneste problem Kolding slås med. Pitchen er ikke god. Den er ukonstant og det kan Adnan bevidne da han blev ramt på albuen af Martin Pedersen. Kommunen har været tilkaldt, men har intet gjort. Det skyldes nok, at Koldings bane er sat til salg. Stadion som ellers også skulle sælges, er nu sikret og bliver sat i stand, men det kniber med Koldings pitch og klubhus. Hvornår Kolding får en ny bane er stadig uvist og det er nok derfor der ikke sker noget. Christo endte med at passere 200, før han blev kastet ud i forsøget på sekser nr. 16.

Kolding endte på 396 for otte. Et stort tal men som er set flere gange før på denne bane. Ishøj var nødt til at prøve at gå efter Koldings total, hvilket de gjorde, men uden nogen store succes. Det ses ud af at 5 blev kastet ud. Ingen fik gang i scoringen og Ishøj var et færdigt hold med kun 69 på tavlen. Stefan Langholz endte med 3 gærder for 23, mens sejren var på 327 points. Med nederlaget er Ishøj dømt til 7. pladsen på en dårligere NRR end Albertslund, der tabte til Nørrebro.

 

PP

PS. ingen video denne gang.

 

esbhus01
LF Boldt c M Slebsager b M Van Zyl 3
esbhus04
P Warner lbw b K Rubin 0
esbhus07
H Müller lbw b K Rubin
esbhus09
Den røde støvle sygdom er kommet til cricket…….
esbhus10
Finn Kleissl 6
esbhus12
M Van Zyl
esbhus13
F Kleissl c and b NG Nielsen 11
esbhus15
Flemming Wiese 4
esbhus17
Flemming Wiese slipper med skrækken
esbhus19
J Krüger*+ c K Rubin b NG Nielsen 23
esbhus21
Flemming Wiese 4 med en hånd
esbhus24
F Wiese c M Van Zyl b JG Nielsen 14
esbhus25
B Boysen run out(H Øre) 0
esbhus26
K Thissen c M Hadzimesinovic b M Van Zyl 6
esbhus28
Krølle snitter forbi slip – der diskuterer hvis greb det var…….
esbhus30
CB Nielsen c J Krüger b F Kleissl 1
esbhus32
Henrik Øre 4
esbhus34
Henrik Øre 4
esbhus36
H Øre b F Kleissl 26
esbhus37
en chance?
esbhus44
Finn Kleissl
esbhus38
M Hadzimesinovic 4
esbhus40
M Hadzimesinovic lbw b F Wiese 5
esbhus42
M Slebsage 4
esbhus45
Jürg Krüger kaster……
esbhus48
Jakob Rubin 6
esbhus50
Kolding v Ishøj – Christo Botma scorer sit 200…….
esbhus53
Kolding – Ishøj – F Havmøller 6
esbhus55
I Khan b Martin Pedersen 8
esbhus56
M Adnan bliver ramt af Martin Pedersen.
Back To Top