Ingen ændring i toppen

  • Skrevet af: Peter Power

 

LØRDAG

I Elitedivisionen blev der spillet 3 kampe. Den som havde den største forhånds interesse, var mødet mellem Skanderborg og KB i Skanderborg. Skanderborg var svækket inden kampen, da Oliver Hald stadig er plaget af sin muskelskade, som han pådrog sig i T20 finalen, samt at holdet var uden Kamran Mahmood og Chris Rasmussen. Skanderborg vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Monty Singh fandt ikke melodien fra T20 finalerne og var grebet på bold nr. fire, men Torr Turner (16) startede stærkt, men snittede til keeperen med 19 på tavlen. En veloplagt Anders Bülow (83) og anfører Rizwan Mahmood (21) fik en god gærdestand på 67 før Rizwan fik en perle af en bold fra Ali Ul-Hassen, der fjernede Rizwans off-pind. Anders fik en ny partner i Shangeev T (34) og de lagde 75 oven på totalen, men begge faldt ved 161. Omar Hayat (28) blev ankermanden, men resten af holdet blev ikke så længe ved gærdet og Skanderborg var ude for 214 i den 43. over. KBs spinnere Anique Uddin og Saif Ahmad var dem, der skabte de største problemer for Skanderborgs “hale” og Anique endte med 3 for 29. Mens Anders Búlow var Skanderborgs bedste var Zameer Khan KBs bedste med 82 not out. Skanderborg fik to hurtige gærder, men Zameer fik støtte fra især Saad Ahmad (35) da KB nærmede sig målet. Anders Bülow dag fortsatte med tre gærder, men de blev til på fortrinsvis korte bolde og dermed gærdefejl. Skanderborg’s pitch giver ikke megen assistance til kasterne og det kneb Skanderborg at være farlig. Saad Ahmed og Aden Aftab (23) slog et par store seksere, der gjorde af bolden ikke kunne findes og det kneb med at finde en reservebold, da Skanderborg havde medtaget en del til T20 finalen. KB passerede Skanderborgs 215 i den 29 over for tabet af seks gærder. Skanderborgs to nederlag i grundspillet betyder nu, at holdet ligger på fjerdepladsen med udsigten til nul bonuspoint i slutspillet og derfor bliver den sidste kamp mod Ishøj næste weekend vigtigt.

I Albertslund var Glostrup på besøg. Begge hold har udsigt til at kæmpe om nedrykning når grundspillet er færdigt, men indtil videre har Albertslund haft en elendig sæson med lutter nederlag. Glostrup vandt lodtrækningen og sendte Albertslund til gærdet. Holdet kom hurtigt i problemer og havde mistet 4 gærder med kun 19 på tavlen. Indsats fra Naveed Mughal (21) og Shahzeb Sajid (21) fik mere styr på sagen, men Vibhor Chaudary med 3 gærder og støtte fra de øvrige kastere gjorde at Albertslund var ude for 94 i den 37 over. Det var dog ikke nemt for Glostrup og Rajesh Ayyappan med sine 61 points var årsagen til at holdet kunne passere, men Imtiaz Ali med 3 gærder og Yasir Ayub med to gjorde at Glostrup mistede seks gærder. Med endnu et nederlag er Albertslund fast forankret som bundhold og får det svært i den sidste kamp mod Svanholm, samt risikerer at deltage i slutspillet om nedrykning uden bonuspoint, hvilket er et andet billede end sidste år, hvor Albertslund var i slutspillet om mesterskabet.

Den sidste kamp i Elitedivisionen var mellem Svanholm og Soraner på Svanholm Park, hvor Svanholm valgte at gå først til gærdet med et hold uden 4 landsholdsspillere. Her fortsatte Brian Chari (137) hvor han slap ugen forinden i T20 finalerne og sammen med Saif Alam (22) havde en åbningsgærdestand på 102 før Saif blev grebet. Det gav plads til Abdul Hashmi (100), som sammen med Brian have en gærdestand på 120. Så blev Brian grebet men Abdul fortsatte og nåede sin første century som senior med god støtte fra Mads Henriksen (40*). Svanholm endte med 325 for 4 efter de 50 overs. Soraner kom slet ikke i nærheden trods Krishna Mikkilinenis åbning på 45. Resten af holdet kapitulerede til Toqeer Ahmads 3 gærder, samt den debuterende junior Mustakim Aslam, som tog 3 gærder for 3 på 2 overe. Soraner nåede 108 for alle på 31 overs.

I første division blev der lørdag spillet to kampe. I Herning var Køge på besøg, hvor Køge valgte at gå først til gærdet. Køge var uden Jamshid Khan, som har skabt en del ravage som åbningsgærde og derfor ikke fik nogen lynstart. Det blev Imal Uriakhail (44) som holdt stand i starten, da Hernings Surya Anand skabte problemer og endte med at tage 5 for 29. Simon Sørensen (27) og Absar Khan (31) overtog fra Imal og var med til at Køge nåede 147, da det sidste gærde faldt i den 39 over. Herning kom hurtigt i problemer ved gærdet med 4 gærder nede for 24, men Surya Anand (90*) tog fat og med 5 seksere var stærk medvirkende til at holdet kunne passere med to gærder i behold. Surya fik dog assitance fra Dan Hedevang (22). Køges Simon Sørensen med 4 for 25 og Absar Khan med 3 for 21 var Hernings største problem.

Kolding var på besøg i Ishøj, hvor holdet spillede imod Ishøjs andet hold. Kolding vandt lodtrækningen og sendte Ishøj til gærdet. Ishøj mistede forholdsvis hurtigt to gærder, men Ali Akhtar (66) endnu engang scorede points og sammen med Asim Khan fik Ishøj ud af problemerne indtil Asim blev fanget ben for ved 108. Ishøj havde dog et andet våben og det var Jabran Khan (53), der sammen med Ali var medvirkende til at Ishøj endte på 228 for 7 efter de 50 overs. Kolding fik dog en god start ved Hekmatullah Jan (26). Da han faldt ved 58, var det anfører Aziz Ahmad (62*) der holdt sammen på halvlegen sammen med Mustafa Mayer (35). Kolding havde dog det problem, at de ikke kunne holde den nødvendige scoringshastighed på Ishøjs berygtede pitch. Ingen af Koldings spillere kunne slå en sekser og med kun 10 grænseslag kunne Kolding kun nå op på 197 for 6 efter de 50 overs.

Med endnu et nederlag til Kolding er de sammen med Husum på bunden af 1. division og de to hold mødes i august. Svanholms andet hold fører divisionen med lutter sejre, men de kan ikke rykke op, så det er stadig Køge på anden pladsen, men nu er Herning lige bagefter.

SØNDAG

Der var kun ansat én kamp i Elitedivision mellem AB og Ishøj, men den kunne ikke spilles på grund af den voldsomme regnvejr som ramte Sjælland. Kampen er derfor “no result” og indgår ikke i tabellen. Der var ingen kampe i 1 division.

PP

Back To Top