Information vedr. turneringen 2018 og regler for klubskifte 1

Turneringen 2018 og regler for klubskifte

  • Skrevet af: Alex Olsen

Ordinær turnering

Bestyrelsen har besluttet, at den ordinære turnering afvikles efter samme struktur som i 2017 – det vil sige med 7 hold i Elitedivisionen, som spiller ude/hjemme mod hinanden – og altså uden at der indføres slutspil. De øvrige rækker er også uændret i forhold til 2017. Holdenes evt. op- og nedrykning jævnfør slutstillingerne fra 2017.

T20 turneringen Serie 1

T20 Serie 1 (som i 2017 var landsdækkende) opdeles i lokale rækker (øst og vest). Det tilstræbes ved planlægningen at rækkerne afvikles som en dobbeltturnering hvis muligt,. Der afvikles et slutspil om DM, hvor dato og format senere besluttes, når placering af ICC’s European T20 er fastlagt af ICC.

Regler for klubskifte

Den omdiskuterede indførelse af en deadline for spilleres eventuelle klubskifte – f.eks. 1. december – udsættes til mulig indførelse gældende fra f.eks. 1. december 2018. Bestyrelsen arbejder på nærmere analyse og beskrivelse af problemstillingerne i denne forbindelse. Nærmere information og evt. behandling på repræsentantskabsmødet i Odense den 10 marts 2018. For den kommende sæson 2018 vil det altså være de tidligere regler for klubskifte, som stadig er gældende.

 

Back To Top