Indendørs SM afgjort

  • Skrevet af: Alex Olsen
Svanholms vindere af Herresenior indendørs sjællandsmesterskab.

Svanholm seniormester øst efter overraskende slutspil

Tekst og foto af Søren Nissen. Topfoto: Jonas Henriksen i et imponerende slag.

Senior øst fik årets vinder i Svanholm, der slog KB i finalen.

Svanholms gærdeside kunne først og fremmest hælde sig hoved til Hamid Shah med 41 not out ud af en total på 116, der ikke behøver at være en winning score indendørs. KB kunne imidlertid aldrig komme rigtig i gang mod et præcist fungerende kasteangreb og var ude for 95.

Svanholm gjorde det af med Ishøjs andethold i den ene semifinale, mens der var drama for alle pengene i den anden, hvor indendørsspecialisterne fra Ishøj ikke kunne holde bolden langs jorden og var ude for 69, hvilket et på papiret svagere KB-hold måtte bruge alle mand til at passere i 11. over.

Et kvalifikationsspil ugen før mellem de bedste i senior pulje B og C vandtes af Ishøj 2.

Der var en sjælden set god tilslutning til kampene østpå. Ud af 119 kampe blev kun 4 drengekampe ikke spillet efter coronaafbud. Miniputstævnerne havde også god tilslutning.

Der var fire stævner og 6 klubber mødte frem hver gang, hvor det var en glæde at se de nye i flokken Roskilde og Fredensborg.

Dette står i skarp kontrast til vestpå, hvor der kun blev spillet i en seniorrække.  Efter nogenlunde at have overholdt programmet i begyndelsen, virkede det som klubberne mistede interessen. Efter at hav af ikke afviklede kampe står Aalborg i toppen på stillingen.

Back To Top