IKAST-BRANDE FÅR CRICKETKLUB 1

IKAST-BRANDE FÅR CRICKETKLUB

  • Skrevet af: Carsten Martensen

Det bliver nu muligt at spille cricket i Ikast, da en gruppe borgere, primært blandt den internationale skoles venner (Friends of ISIB) har sat gang i at stifte en cricketklub.

Med de store internationale virksomheder i kommunen, har man et ikke ubetydeligt antal mennesker fra disse lande, der arbejder og – måske – bor her i kommunen.

Der er indledende nedsat en arbejdsbestyrelse forud for den stiftende generalforsamling, som er berammet til at finde sted den 22. februar 2018. De har undervejs modtaget rådgivning hos DCF

Klubben har landet en aftale med Ikast-Brande Gymnasium om benyttelse af et areal ved siden af gymnasiet til cricketbane. Arbejdsbestyrelsen arbejder pt. på at få det formelle mht. bl.a. forsikringer på plads i den henseende.
Man har fået en foreløbig godkendelse fra Ikast-Brande Kommune som folkeoplysende forening, så formaliteterne skulle også gerne være i orden.

Samarbejde med Herning CC

Cricketklubben er selvfølgelig en sportsklub, men vil være meget mere end det. Klubben vil sætte en ære i at bygge bro mellem de nye tilflyttere, der har cricket med som en del af deres kultur, og de danskere, der kunne have interesse i at dyrke den for danskere ret ukendte sport.

Klubben har indledt et samarbejde med Herning Cricket Club, som er en af landets bedste i Elitedivisionen. Herning-klubben hjælper og vejleder i den indledende fase, og når Ikast-Brande Cricket Club er klar til at gå i gang, vil der sikkert være et naturligt samarbejde, ikke mindst på talentudvikling.

Ikast-Brande Cricket Clubs ambitioner er lidt mindre end til Elitedivisionen. Klubbens primære mål er, at det skal være sjovt, og at man kan etablere et godt fællesskab på tværs af nationaliteter.

Arbejdsbestyrelsen består indtil generalforsamlingen af: Tony Sharma (formand), Niels Laurits Thygesen, Inna Gannoshyna, Ricardo Passo, Sharvana, Gitte Jørgensen og Bjarne Raabjerg.

Yderligere oplysninger: Tony Sharma, tlf.: +45 40 63 54 97, mail: evergreen.tony@c.dk

Back To Top