Hvis AB havde holdt de 4-5 oplagte gribechancer havde holdet måske slået Ishøj

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson

Nu skal AB i stedet for slå Svanholm på søndag for at blive i den bedste række

Ishøjs sympatiske Mehtab Singh, stod rigtigt placeret da han greb Anique Uddin ud

Selv om AB kun scorede 113 for alle – Anique Uddin (37) og Naveed Hussain (24)- på 39 overs, havde holdet faktisk en god chance for at vinde over Ishøj. Ishøjs venstrehånds-pacebowler Delawar Khan 4 gærder for 24 var igen den farligste kaster.

Men da Ishøj startede, som klubben nu engang gør, med at gå hårdt på boldene lige fra første kast, gav det naturligvis også gode gribechancer til AB, som smed 4-5 oplagte chancer. I sær var det afgørende for kampen, at Ishøjs hårdtslående Pawan Kumar, der har et behersket benarbejde, men et fantastik boldøje, blev stopfodret med bolde på legpinden af Anique Uddin, ikke mindst i den første over, der blev meget dyr. Her burde den gode offspinbowler Uddin have udfordret Kumar på offsiden, så han ”selv” skulle score sine points. Samme Kumar, som scorede 66 på 40 bolde, blev tabt et par gange, hvilket nok blev udslagsgivende for at det alligevel ikke blev en spændende kamp.

Det var tydeligt at se, at ABs hold mangler selvtillid ovenpå de mange klare nederlag. I dag havde holdet faktisk chancen, selv om man ikke selv havde lavet så mange points. Ishøj var nemlig i ”gavehumør” med hensyn til deres, ude fra at se, ukoncentrerede gærdespil, hvor det virkede som om, at man kun havde de berømte 20 overs til at passere i.

Man fristes til at tænke, hvis Ishøj starter i dette tempo mod KB på søndag, så kan det gå hen og blive knald eller i sær fald. Vestegn-klubben har selvfølgelig haft stor succes med dette ”Tjubang-spil” i Twenty20-turneringen, hvor holdet var suveræne, men pyha, der var dårlig tid eller lyst til at parere en god bold, og det kan have store konsekvenser mod et hold der bowler tæt og med god og konstant længde.

Ishøj vandt kampen med 5 stående gærder, mens ABerne endnu engang måtte sande det Gode gamle ordsprog ” greb vinder kampe”. ABs bedste kaster blev Hassanain Ali der tog 3 gærder for 32.

Jørgen Jønsson

 

Back To Top