"Hvem Ka, Køge Ka" var parolen ved gårsdagens cricketevent

“Hvem Ka, Køge Ka” var parolen ved gårsdagens cricketevent

  • Skrevet af: Jørgen Jønsson
Amjad Khans bowling må være til stor nydelse for cricketinstruktøren
Amjad Khans bowling må være til stor nydelse for cricketinstruktøren

”Seahawks” vandt over ”Jylland Chargers” i flot arrangement i Køge

Meldingerne fra Køges flotte initiativ og arrangement på Køge cricketstadion, blev fra alle sider, rost til skyerne, hvor arrangøren virkelig havde gjort noget ud af arrangementet.

Det var telte til spillerne, lige som i gamle dage ved de store kampe, der var mad og drikke til tilskuerne, og en brandbil, der kom med seks unge brandkadetter, der gerne ville skaffe flere til det ædle formål.

Der meldes også om pænt med tilskuere, som havde en god dag i det smukke vejr, som var bestilt af Jan Rasmussen og hans hjælpere.

Om selve kampen, må læserne nøjes med de nøgne kendsgerninger (tørre tal).

Blandt tilskuerne de lidt ældre Ole Christiansen og Martin Jørgensen, ser ud til at nyde spillet og vejret
Blandt tilskuerne de lidt ældre Ole Christiansen og Martin Jørgensen, ser ud til at nyde spillet og vejret sammen med en nydelig dame, i baggrunden ses brandbilen parat til at slukke “halsbrande” ved siden af ølteltet

”Sjælland Seahawks” battede først og lavede 213 for 9, hvor Yasir Iqbal fortsatte sit gode spil fra lørdagens topkamp mod Svanholm. Yasir lavede 88 not out, TS. Bharaj 32 og Amjad Khan 26 Bedste kaster fra ”Jylland Chargers” var Martin Pedersen med 4 gærder for 37.

”Jylland Chargers” scorede 173 for alle på 41 overs med Martin Pedersen, fra Kolding og Wahib Hashmi, som jyderne havde lånt fra Svanholm, begge med 28, Oliver Hald scorede 24. Bedste kaster for ”Sjælland Seahawks”  var Aftab Ahmed med 3 gærder for 38.

”Sjælland Seahawks” vandt således kampen med 40 points.

 

Back To Top