Husum i Elitedivision

  • Skrevet af: Peter Power
Andreas Krengel b Casper Müller
Vidiyasai Sasitharan b Lars-Flemming Boldt
Christo Botma
Christo Botma 4
Christo Botma 6
Aziz Ahmad c †Ole Christian Peters b Casper Müller
Bharath Reddy Madderi c&b Renald Buss
Vijay Kumar run out (Leon W)
Mustafa Mayar c Hauke Müller b Lars-Flemming Boldt
Osman Ghani Hanifi b Lars-Flemming Boldt
Imran Nasiry lbw b Lars-Flemming Boldt
Martin Pedersen 4
Tæt på
Martin Pedersen kastet ud på en free-hit
Mikkel Sørensen c †Ole Christian Peters b Hauke Müller
Josch Jensen c †Christo Botma b Martin Pedersen
Tom Wiese 6
Paul Warman b Vijay Kumar
Lars-Flemming Boldt 6
Dineth Madurawala caught
Hauke Müller 4
Hauke Müller c Bharath Madderi b Mikkel Sørensen
Lars-Flemming Boldt 6
Mange appeller
Renald Buss b Martin Pedersen
Der var knald på at løbe
Tæt på......not out
Vinderslaget v.Lars-Flemming Boldt
Husum
Kolding

LØRDAG

Alle blikke var vendt mod kampen mellem Husum og Kolding spillet på Mikkelbjerg i Tyskland, da det var mødet mellem 1 divisions to tophold og vinderen ville rykke op i Elitedivision.

Kampen kunne ikke starte til tiden på grund af let regn og begge hold var interesseret i at spille en reduceret kamp over 30 overs, da vejrudsigten sagde torden byger senere om eftermiddagen. Det holdt stik, for da kampen var forbi kunne man høre torden buldrer i baggrunden. Husum vandt lodtrækningen og sendte Kolding til gærdet. Husum var uden Jürg Krüger, der havde brækket en finger som keeper for 14 dage siden. Det betød at Gerrit Müller var keeper i sidste uge og han brækkede også en finger, dog ved at slå gærdepinden i jorden med hånden. Gerrit har muligvis også ødelagt en ledbånd og havde hele hånden bundet ind. Så Ole Christian Peters fik hvervet som keeper i dagens kamp.

Hvis Kolding havde regnede med en god start, så var virkeligheden en anden. Andreas Krengel fik en perle fra Casper Müller uden at score og VJ Sasitharan blev ligeledes kastet af Lars-Flemming Boldt i den efterfølgende over. Heldigvis sørgede Christo Botma for der kom gang i scoringen sammen med Aziz Ahmad (7), indtil Aziz kantede til keeperen med 38 på tavlen. Christo fortsatte nu med Bharath Madderi (6). Nu var superveteranen Hauke Müller begyndt at kaste og sendte flere bolde til Christo, som endte på hofte/leg og som også gav udenoms, men én bold kørte ligeud og kastede Christo. Han blev erstattet af Martin Pedersen (50*), der scorede en treer på første bold og blev den bærende element for resten af halvlegen. Bharath mistimede et slag og sendte en returbold til kasteren Renald Buss. VJ Kumar blev straks løbet ud på en direkte indstik og Kolding pludselig var 65 for 6. Mustafa Mayar (11) fik sammen med Martin totalen opad, men i den tyvende over gik det galt for Kolding. Mustafas drive gik lige i luften til Hauke i mid-off, på fjerde bolden spillede Osman Hanifi (1) bolden i eget gærde og på den næste bold blev Imran Nasiry fanget ben for. Mikkel Sørensen (3) overlevede hattrick bolden trods en ben-for appel. Martin måtte nu beskytte Mikkel så meget som muligt og helst score på grænseslag. Det lykkedes ganske godt, inklusiv et tab i marken samt at blive kastet ud på en free-hit og totalen voksede fra 90 til 130, hvor det gik galt og Mikkel blev grebet af keeperen.

I den første over fandt Kolding ud af at man ikke skal kaste kort til Tom Wiese (35). Til gengæld i den næste over snittede Josch Jensen (0) til keeper Christo stående oppe ved gærdet og blev grebet. Leon Wille (5) kom til, men begge fandt det svært at score mod Koldings åbningskastere. Tom slog dog VJ Kumar til seks, men VJ skiftede til at kaste fra højre og straks kastede Tom ud. I den anden ende er Mikkel Sørensen kommet på med sine “donkeydrops” off-spin. De frister og det snørede Leon til at give et simpelt greb til mid-off. Nu var Husum 46 for 3 efter godt 10 overs. Lars-Flemming Boldt (47*) var kommet ind og blev Husums ankermand. For Paul Warman (4) blev ikke hængende længe før han blev kastet af VJ Kumar. Dineth Madurawala (2) fik kun 5 bolde før han sendte en hel bold ud til deep mid-wicket og blev grebet. Nu var Husum 63 for 5 og Hauke Müller (11) var kommet ind og snittede sin første bold til fire. Imens havde Lars-Flemming dog slået et par seksere og en firer. Hvad lignede en vigtig gærdestand for Husum kom til en brat slutning da Hauke ikke kunne slå Mikkel Sørensen ud af banen, men blev grebet i stedet. Casper Müller (1) blev hurtigt kastet ud og det begyndte at knibe for Husum, men Lars-Flemming holdt den ene ende og scorede points. Renald Buss (2) kom til og netop blev hængende, mens Husum kom nærmere, men så kom Martin Pedersen tilbage som kaster og straks kastede Renald. Tavlen viste 109 for 8. Cane Peper (1) kom til, men hans ivrighed for at holde Lars-Flemming til bold kostede hans gærde som løbet ud. Husum havde nu 117 og manglede 14, da Ole Christian Peters (2*) kom til gærdet. Kolding kunne ikke bryde igennem og Lars-Flemming scorede de vindende points. Kolding gjorde det værre for dem selv, især i slutfasen, med at smide for mange udenoms. Vijay Kumar var bedste kaster med 3 for 30.

Video highlights Husum v Kolding

Med sejren er Husum forfremmet til Elitedivision i 2023 og det er de villige til, selv om det bliver hårdt. Der blev spillet andre kampe i 1. division.
I Esbjerg var Svanholm 2 på besøg og de scorede 196 for 8 takket være 78 fra Musa Mahmood samt 42 fra Hasim Rasul. Men vejret var imod og det var kun mulig at gennemføre minimum antallet af overs, nemlig 20 og D/L angav en target score på 79. Med Magnus Kristensen i front med 57* behøvede Esbjerg kun 10 overs for at nå scoren.
Copenhagen vandt over AB hvor ABs 178/7 på de aftalte 35 overs var ikke nok hvor Copenhagen passerede med 4 gærder i behold. Kampen havde dog ingen betydning da Copenhagen er blevet nedrykket da de har i 2 kampe anvendt en ulovlig spiller samt udeblevet fra en anden kamp.
Ishøj II sluttede sæsonen med maner med at besejre KB II med 78 points. Ishøj indledte med 213 for alle med Nabil Akhtar som bedste med 45. Sami Ahmed var klart bedste kaster med 7 for 45. KB II kunne kun svare med 135 for alle, hvor Mussa Malik var bedst med 43 samt Altamish Durrani med 31. Gærderne blev ligelig fordelt blandt kasterne.

Back To Top