Hul i taget...... 11

Hul i taget……

  • Skrevet af: Peter Power
Hul i taget......Ramesh Lakmal
Hul i taget...... 1Glen Hedevang
Hul i taget...... 2Raizul Saumy
Hul i taget...... 3Frederik Klokker 4 - et favorit slag gennem point
Hul i taget...... 4Jakob Rubin - bolden som skabte skaden i foden
Hul i taget...... 5H Øre c T Singh b OD Hald
Hul i taget...... 6WA Cheema c N Damgaard b R Saumy
Hul i taget...... 7K Rubin* b R Saumy
Hul i taget...... 8J Turin lbw b N Damgaard
Hul i taget...... 9CB Nielsen c OD Hald b R Saumy
Hul i taget...... 10Frederik Klokker er også en god sweeper
Hul i taget...... 11M Slebsager lbw b R Saumy
Hul i taget...... 12Jakob Rubin 6
Hul i taget...... 13Jakob Rubin 6
Hul i taget...... 14D Klitgaard run out(G Hedevang)
Hul i taget...... 15Monty Singh 4
Hul i taget...... 16F O'Dwyer c F Klokker b H Øre
Hul i taget...... 17Nok en af Danmarks mindste bouncers......
Hul i taget...... 18Slaget der gav hul i taget - Ramesh Lakmal
Hul i taget...... 19Vinderslaget Nikolai Damgaard

Turnering – Elitedivision

Video highlights      Esbjerg                 Herning

Efter gårsdagens 2 T20 kampe mødte Herning så Esbjerg i dag i den almindelige turnering. For en gangs skyld var det ikke så varmt da det var overskyet en del af tiden. Det gav udmærkede forhold for spillerne på en tør og hurtig bane.

Esbjerg vandt lodtrækningen og valgte at gå til gærdet. Frederik Klokker åbnede som sædvanlig og som er sket før blev krumtappen for Esbjergs halvleg da han gik not out. Hans makker Jakob Rubin havde ikke heldet med sig. Han fik en lang bold som han ikke ramte med den ramte ham på foden. Slaget var så voldsomt at han kort efter måtte retire hurt. Han kom ind senere for en kort bemærkning med 2 seksere, men man er bange for at en en mellemfodsknogle er brækket. Jakob kom ikke ude i marken senere. Hans Øre overtog Jakobs plads, men hurtigt blev grebet i slip på Oliver Halds kastning. Waqas Cheema blev hængende en del tid, men efter han blev grebet ud var der ingen Esbjerg spillere, som kunne give ordentlig støtte til Frederik Klokker. Hele fem Esbjergenser faldt for Raizul Saumys legspin, mens to andre faldt til Nikolai Damgaards leftarm spin. Det underlige var, at Frederik slet ikke forsøgte at forcere da Esbjergs halvleg var tæt på at slutte. Esbjerg endte på at blive kastet ud for 141 hvoraf Freddy scorede 60 not out.

Da Herning kom til gærdet fik man hurtigt en fornemmelse, at der var tale om en T20 halvleg. Raizul Saumy startede med at hamrer en 4 for derefter at slå en hel bold i hænderne på JG Nielsen. Monty Singh diskede ud med grænseslag især på legsiden, men det var også her det gik galt, da han fandt Waqas Cheema i fine leg. Nej, det blev Ramesh Lakmal som stjal scenen med stødene supporteret af Iyhas Saumy indtil han blev stokket ud. Og vi blev vidne til en sjældenhed da Ramesh slog en sekser som ramte Hernings klubhus. Man kunne ikke finde bolden, indtil man opdagede der var hul i taget hvor bolden røg igennem. Man fandt vist ikke bolden, så man måtte fortsætte med en anden. Ja, Herning brugte kun 18.3 overs til at passere da Nikolaj Damgaard slog en sekser.

1. division

Efter lørdagens sejr over Kolding var Copenhagen taget til Husum, der vandt lodtrækningen og gik til gærdet. Det centrale i Husums halvleg var en gærdestand på 109 mellem Jannick Wiese (54) og Lars Flemming Boldt (80). Efter at Jannick blev løbet ud blev Lars Flemming hængende til det 43 over hvorefter H Alker sørgede for at Husum nåede 257 på de 50 overs.

Copenhagen fik ikke det gode start som om lørdagen. Godt nok bidrog Chopra og Mahajan med gode bidrag men andre gjorde ikke. Med 6 gærder nede for 118 var det Farooq som indskød mere liv i halvlegen men Husums super veteran Hauke Müller med 5 gærder satte en stopper for det og Copenhagen var ude for 184 efter 40 overs.

Back To Top