Hit and Miss 2 19

Hit and Miss 2

  • Skrevet af: Peter Power

Så var det Hernings tur mod Svanholm. Herning vandt lodtrækningen og valgte at sende Svanholm til gærdet. Svanholm startede godt med 2 seksere fra Stig Hedevangs første over og det gik udover Magnus Brunsgaard også. Så blev Asad Mangal sat til at kaste og han rydede Saif Ahmad med første bold og fik Wahab Hasmi grebet i square leg med det andet. Det blev ikke til en hattrick men Svanholm blev rystet og mistede lidt af koncentrationen da Saad Ahmed blev grebet i dybet. Herefter faldt gærdene jævnligt da Hernings markspil var godt og Jeppe Nielsen tog de sidste 3 gærder. Zishan Shah med 18 samt taha Ahmed med 17 var Svanholms bedste da holdet blev kastet ud for 110 med en bold tilbage.

Selv om Nikolai Damgaard blev løbet ud i den første over stod Herning fast og Glen Hedevang og Asad Mangal spillede i hullerne og slog nogle grænseslag og lagde bunden til hvad blev Hernings sejr. Godt nok blev Asad løbet ud for 25 og Saumy brødrene hurtigt var ude men Jacob Larsen stod fast og lodsede grænseslag ud til sidste så han endte på 44 mens Glen var 33 da Herning passerede med 6 stående gærder.

Det ser ud til med dagens resultater at T20 turneringen bliver interessant da alle hold vinder og taber. I øvrigt er der problemer med scorecards på TCS hvor nogle ikke kan læses. Det er et TCS problem hvor softwaren er blevet opdateret men fejlen kan ikke rettes pga. påsken.

Saif Ahmad 6
Zishan Shah 6
Saif Ahmed bowled A Mangal 12
Wahab Hashmi c S Hedevang b A Mangal 0
Dommer Jan Kristensen ved det godt, men stadig har vanen med at signalere en udenom før bolden er død, hvilket giver situationer som denne hvor han ikke kan se bagud……. Han skal råbe udenom og signalere til regnskabet når bolden er helt død.
Saad Ahmed c G Hedevang b S Hedevang 9
Fremragende stokning på legsiden af MR Knapp for at fjerne Zishan Shah for 18
Zameer Kahn c MK Brunsgaard b N Damgaard 4
Suad Munir c S Hedevang b N Damgaard 14
Mohammad Gazali c G Hedevang b JG Nielsen 3
Raja Javed lbw JG Nielsen 4
Atta Ullah c I Saumy b JG Nielsen 3
Nikolai Damgaard run out 1
Glen Hedevang 4
Glen Hedevang 6
Asad Mangal løbet ud 25
Jacob Larsen 6
Jacob Larsen lever endnu
Jacob Larsen 4
Jacob Larsen cementerer sejren med 4
Back To Top