Hit and Miss 1 18

Hit and Miss 1

  • Skrevet af: Peter Power

Det gjaldt for hele Danmark idag at det var hundekoldt og ikke cricket vejr. I Herning læg et par byger til og lidt hagl så var alle spillere og officials glad da dagen var omme. Svanholm var på besøg og skulle spille både mod Skanderborg og Herning.

Skanderborg stillede lidt anderledes end sidste torsdag. Mosse og Chris Rasmussen var ikke med men tilgengæld var Michael Pedersen og Christian Peck med. Men Skanderborg var lidt svækket ved at de lige havde 5 kastere og de havde kun Anders Bülow med som kunne kaste hårdt. Svanholm vandt lodtrækningen og sendte Skanderborg til gærdet. Fr. Klokker og Chr. Peck åbnede og havde dagens bedste gærdestand men alligevel led Skanderborg under Hernings pitch hvor bolden på grund af fugten kom hurtigere igennem og med højere opsring end de var vandt til. Det gjorde at Skanderborg missede langt flere bolde og det gav en lav scoringshastighed. De scorede kun 3 grænse slag. Svanholm kastede slet ikke så meget på gærdet men mere på off siden og det gjorde det sværet for Skanderborg. Fr. Klokker mistede tålmodigheden og blev kastet ud i et stort slag mens Chr. Peck i stedet blev stokket ud. Rizwan Mahmood kom slet ikke i gang og Michael Pedersen heller ikke. Anders Bülow fik en enkelt sekser men blev løbet ud takket væer en hurtig reaktion fra kasteren Atta Ullah. Så Skanderborg kunne kun score 88 for 6 på deres 20 overs.

Svanholm havde ikke de samme problemer som Skanderborg men skyldtes også at Skanderborgs kastning ikke var god. De fik ellers SF Ahmad hurtigt grebet ud i dybet, men Adeel Amjad var dyr og det udnyttede Zishan Shah og keeperen Hasmi. Michael Pedersen fik lagt en bremse med sin kastning og greb Hashmi på sin egen kastning men derefter kunne Zishan og SD Ahmad køre sejren hjemme med 4 overs igen med Zishan på 38 not out.

Ja Fr. Klokker havde svært at ramme bolden.
Det lykkedes Chr. Peck at score en af halvlegens 3 grænseslag.
Men Chr. Peck satsede og blev stokket ud
Man skal være endnu højere.
Tålmodigheden forsvant for Fr.Klokker.
Rizwan Mahmood kastes ud.
Michael Pedersen gribes ud af keeper Hashmi
Anders Bülow 6
Anders Bülow 0
Hurtig indsats af kaster fra returbold gør at Anders Bülow løbes ud
Fr. Mikkelsen gribes ud mod slutningen
SF Ahmad c T Premachandran b A Bülow 2
W Hashmi 4
Zishan Shah 4
W Hashmi c and b M Pedersen 17
SD Ahmad 4
Zishan Shah 6
SD Ahmad slipper……..
Zishan Shah 6

 

 

Back To Top