Historie interesserede – klik her!

  • Skrevet af: Alex Olsen

Nu er der adgang til cricketblade tilbage fra 1931

Netop i dag den 24. december 2021 giver forbundet adgang til cricketblade fra 1976 og frem til 2019.

Til alle jer, der er historisk interesseret, så kan i nu via dette link: https://cricket.dk/forbundet/historie/aarsskrift/ se en spændende samling af både årsskrifter og cricketblade.

Formatet har ændret sig gennem årene og først fra 1953 kom disse udgivelser under forbundets vinger. Det var det samme år vi blev et selvstændigt forbund under DIF. Inden da havde vi været en sport organiseret i DBU.

At det nu bliver muligt, at se dette omfangsrige historiske materiale, kan tilskrives vores nyudnævnte æresmedlem Peter Power og Søren Nissen. Søren har doneret sin samling af cricket blade, og Peter Power har i månedsvis scannet og organiseret værkerne. Der hvor Peter opdagede at der manglede udgivelser, ja så fik han disse fremskaffet fra Det KGL Bibliotek.

Der skal lyde en stor tak til Nissen for at overlade sin samling til dette vigtige arbejde. Efter at disse er blevet sprættet op og scannet, er de leveret i den rette genbrugs container i Horsens. Og Peter har sirligt scannet og sikret, at alt kom med og at vi alle nu kan dykke ned i historien.

Vi forventer, at der straks i det nye år, vil blive lagt endnu flere årgange op på ovenstående link.

Back To Top